Skalar nya höjder i Asiens kryptosfär

Av | juli 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

TKO

TKO SUMMIT 2021: SKALERA NYA HÖJDER I ASIAS CRYPTO-SFÄR MED APACS FÖRSTA CRYPTO-UTSIKTER INITIATERAD AV TOKOCRYPTO

Frågan på flera miljoner dollar är nu: vad är nästa för digitala valutor? Svaret finns i Asien. Det troliga resultatet i Asien är att trenden blir normen. Kina är världsledande när det gäller centralbankens digitala valutautbyggnad tillsammans med Kambodja, medan Singapore försiktigt har positionerat sig som en viktig aktör med ett annat tillvägagångssätt. I båda fallen är de asiatiska ekonomierna i framkant när det gäller innovation, samtidigt som de undviker fallgroparna med bitcoin genom att säkerställa regeringens suveränitet över valuta, inte ha en gemensam valuta med andra ekonomier och tillåta att deras valutor kan justeras.

Indonesien sticker ut eftersom det har den största ekonomin i denna region. Betydelsen av finansiell integration för den socioekonomiska tillväxten i utvecklingsländer som Indonesien kan hämtas från McKinsey Global Institutes rapport med titeln “Digital ekonomi för alla: driver inkluderande tillväxt i framväxande ekonomier”Som uppskattade att förbättringar av andelen finansiell inkludering skulle kunna uppgå till USD3,7 biljoner till bruttonationalprodukten (BNP) i utvecklingsländernas ekonomier under perioden 2016–2026. Rollen av finansiell integration för utvecklingsländer som Indonesien görs särskilt kritisk på grund av det till synes oändliga ekonomiska angreppet på Covid-19-pandemin.

Med Indonesien som världens största skärgård med mer än 17 000 öar är det en logistisk mardröm med konventionella ekonomiska ramar att säkra tillgången till finansiella tjänster för landet i synnerhet de som bor i avlägsna områden. Samtidigt är sambandet mellan finansiell integration och socioekonomisk tillväxt i hög grad ett obestridligt faktum. Det var mot denna kontextuella bakgrund som Tokocrypto, som är den första enheten i Indonesien som registreras under Commodity Futures Trading Regulatory Agency Indonesia (BAPPEBTI), tog upp utmaningen att utnyttja kryptovaluta för att främja ekonomisk inkludering som ett botemedel för landets Covid-19 misshandlade ekonomi. Den 7 april 2021 föddes en kryptostjärna då Tokocrypto officiellt började handla med sin Toko Token (TKO), världens första kryptovaluta med en unik hybrid token-modell som kombinerar det bästa av centraliserad ekonomi (CeFi) och decentraliserad finansiering (DeFi ) för att påskynda främjandet av ekonomisk integration bland den indonesiska befolkningen.

TKO Boost för Indonesiens utmaning för finansiell integration

Med tanke på nyttan av TKO som ett finansiellt inkluderingsverktyg är det ingen överraskning att det har varit ett enormt positivt marknadssvar på lanseringen av token på Binance Launchpad vilket resulterar i rekordhöga 50 000% över prenumerationen från 201 406 personer, med en totalt 10 502 201 Binance Coin (BNB) (cirka 4 miljarder USD i värde baserat på BNB-priset den 7 april 2021) prenumererade på lanseringen. Marknadsefterfrågan på TKO var så stark att lanseringspriset på USD 0,10 per token sköt upp med 3000% på bara 30 minuter efter lanseringen. Även om TKO har börjat som ett utbytestecken, förutser dess färdplan att TKO vid fjärde kvartalet (Q4) 2022 skulle kunna uppfylla sin potential som ett finansiellt inkluderingsverktyg genom att erbjuda ett paraply av CeFi- och DeFi-produkter genom att utnyttja stabilitet hos CeFi och innovation av DeFi under en struktur som stöds av Tokocryptos mobilapp och ekosystem.

Reaching for the Skies med TKO Summit 2021

I samband med den ökande populariteten för kryptovalutor i Asien samarbetar Tokocrypto med partners från flera länder för att förespråka ett tvärregionalt utbildningssamarbete. Evenemanget består av en serie paneldiskussioner mellan ledare för kryptomarknaderna i olika asiatiska länder för att täcka samtal av intresse som involverar de olika samhällena.

TKO Summit 2021 (Total Kripto Översikt) kommer också att fokusera på introduktionen av TKO token-verktyget, Indonesiens första lokala token-projekt med CeFi- och DeFi-verktyg, varav en är Non-Fungible Token (NFT). TKO Summit 2021 kommer att hållas den 24 juli 2021 i cirka 5 timmar genom att presentera globala kryptoprojekt som Binance, CoinGecko, Kardiachain, KryptoGo, Tomochain och många fler.

Toppmötet kommer att anordnas i den första APAC-kryptoutsiktshändelsen och kommer att organiseras i form av ett regionalt webbseminarium som utnyttjar den fyrfaldiga kraften som utgörs av elementen i branschuppsök, nätverksanslutningar, konstruktivt engagemang och hypermedvetenhet.

”Evenemanget skulle involvera deltagande av ledande kryptoorganisationer från hela branschen, allt från kryptobörs- och plånboksoperatörer, blockchain-plattformstjänstleverantörer och RegTech-rådgivande konsulter. TKO Summit kommer att bli ett regelbundet utbildningsinitiativ från TKO och Tokocrypto för att driva blockchain-antagande och kryptorum för Asien ”, säger Pang Xue Kai, VD Tokocrypto.

När det gäller högtalarnas sortiment skulle det ledas av Binances medgrundare och VD Changpeng Zhao tillsammans med Tokcryptos grundare och VD Pang Xue Kai samt en mängd framstående personer från Asiens kryptosfär, TM Lee – medgrundare av CoinGecko och Mai Fujimoto – medgrundare av Miss BItcoin (Japan) och många fler.

Crypto troopers, var noga med att markera dina kalendrar för 24 juli 2021. Vi hoppas att du kan vara en del av TKO Summit 2021 och kan den fyrfaldiga kryptokraften vara med dig.

För mer information om TKO Summit 2021, Klicka här.

För att registrera dig för TKO Summit 2021, Klicka här

Om Tokocrypto:
Tokocrypto är Indonesiens nr. 1 mest pålitliga kryptotillgångar digital utbyte. Vi är den första enheten i Indonesien som är registrerad under ministeriet för handel och terminsbyte (BAPPEBTI). Bildat av en grupp kryptoentusiaster som är starka förespråkare av fördelarna med blockchain-teknik är vårt nuvarande mål att hjälpa indonesierna att få en bredare kunskap om branschen och att integrera tekniken i samhället och därefter den globala ekonomin. Tokocrypto grundades i slutet av 2017 och slog sig nyligen ihop med Binance, världens största kryptovalutautbyte, för att uppgradera vår plattform till Tokocrypto v2.0 med den senaste tekniken och säkerheten. Detta gör det möjligt för våra användare att skapa sina egna alternativa finanser på ett effektivt, transparent och skalbart sätt med säkerhet och likviditet i branschen. Oavsett om du är en första investerare eller en professionell näringsidkare – Tokocrypto har fått dig båda täckta!Source link