Skaffa ditt rabatterade startpaket!

Av | maj 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Exklusiv Trezor-kampanj: Få ditt rabatterade startpaket!  101

Funderar du på att skjuta upp din kryptosäkerhet? Har du tittat på farorna med att hålla privata nycklar och fröord på din dator? Har du bestämt dig för att lägga till ytterligare ett lager i din hårt förvärvade kryptoportfölj? Då har du kommit till rätt ställe!

Trezor, ledande inom hårdvaruplånböcker och kryptosäkerhet, har startat en kampanj för att hjälpa dig att få din första hårdvaruplånbok till ett ännu mer överkomligt pris än vanligt. Under en begränsad tid kan du få Trezor startpaket för 59 EUR, tillsammans med 10% rabatt för alla som använder koden CRYPTONEWS 10. Detta paket ger dig följande:

  • Trezor Model One hårdvaruplånbok vilket begränsar data som kan skickas till den, liksom bara startar när den är inkopplad, vilket garanterar fullständig säkerhet;
  • En snabbstartguide för Trezor så att du inte behöver undra hur du ställer in allt, säkerhetskopierar dina data och börjar överföra dina kryptoinnehav;
  • En kryptokupong på 10 EUR som du kan lösa in genom att registrera dig hos Coinify och få pengarna skickade direkt till din plånbok.
Exklusiv Trezor-kampanj: Få ditt rabatterade startpaket!  102

Om du är intresserad av den här kampanjen, se till att du inte missar den! Det går bara i en vecka, från 13 maj till 20 maj. Även om du fortfarande kan få startpaketet efter den här perioden kan du inte använda kampanjkoden CRYPTONEWS 10 för 10% rabatt på priset!

Gripar FOMO dig ännu? Följ sedan den här länken för att få din egen hårda plånbok och kolla sedan vilken krypto du kan lägga till i din portfölj! Kom ihåg att köpa lågt och sälja högt och aldrig investera mer än du har råd att förlora. Lycklig handel!Source link