Sista chansen att investera i Solanax IEO när det går in i omgång 3

Av | juli 15, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Solanax

Tycker du att du saknade det privata erbjudandet om Solanax-tokens? Om så är fallet, här är din sista chans att få tag på Solanax IEO, eftersom omgång 3 i IEO börjar snart.

De Solanax IEO har gjort det exceptionellt bra, med två rundor redan avslutade och den tredje på väg den 14 juli 2021. Tyvärr är det en kort runda eftersom antalet SÅLD som erbjuds är mindre på 2 miljoner än de tidigare omgångarna som erbjöd 5 miljoner respektive 3 miljoner. Men om du hade missat bussen under de tidigare omgångarna har du fortfarande en chans att komma ikapp vagnen!

Solanax

För ordens skull har Solanax rykte om att vara den snabbaste Cross-Chain DEX byggd på den snabbaste blockchain i världen. Solanax syftar till att eliminera centraliserade mellanhänder och lösa fondlikviditetsfrågor. I nyheterna för att samarbeta med ExMarkets och den Astronaut, här är en sista möjlighet för dig att investera i Solana Initial Exchange Offering och bli en del av familjen.

Varför ska du investera i Solanax IEO?

Jämfört med en ICO är en IEO ett säkrare sätt att investera på grund av den stränga kontrollprocessen som den måste genomgå för att få förtroendet för kryptovalutabörsen som startar token. Med att Solanax redan har bevisat att det är en lovande investeringsmöjlighet, den utmärkta responsen de fått under de två första omgångarna, kommer den sista omgången att äga rum från 14 till 16 juli 2021, som är prickiga för befintliga investerare , och en sista möjlighet för dem som missade bussen tidigare.

Solanax lovar låga gasavgifter, använder ett enkelt gränssnitt och snabb kundsupport. Dessutom kan användare prenumerera på Solanax nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna om Solanax projekt.

Solanax IEO

Solanax har valt ExMarkets som sin partner för IEO, medan dess partnerskap med Astronauten föreslår att man bygger upp samhällets förtroende. Det ursprungliga antalet SÅLDE tokens som var tillgängliga för erbjudande i IEO var 10 miljoner.

Två omgångar av IEO har slutförts, med 8 miljoner redan erbjudna. Den tredje omgången har 2 miljoner SÅLD erbjuds och är öppen i tre dagar från 14 till 16 juli 2021.

Här är detaljerna om hur erbjudandet utvecklas i tre steg.

Omgång 1: 28 juni 2021 – 04 juli 2021 | 0,20 USD | Tillgängligt utbud: 5.000.000 SÅLD | Avslutad
Runda 2: 07 juli 2021 – 11 juli 2021 | 0,25 USD | Tillgänglig leverans: 3.000.000 SÅLD | Avslutad
Omgång 3: 14 juli 2021 – 16 juli 2021 | 0,30 USD | Tillgänglig leverans: 2.000.000 SÅLD | Pågående

Eftersom det inte finns så många SÅLDE tokens tillgängliga för dig, kan det vara din sista chans att delta i IEO. För ytterligare information om projektet kan följande online-källor vara till hjälp.

Webbsida : www.solanax.org
Twitter : https://twitter.com/Solanaxorg
Gitbook: https://solanax.gitbook.io/solanax/
Vitt papper : Solanax vitbok

Du kan också kontakta säljteamet för Solanax för frågor om projektet eller eventuella deltagarrelaterade frågor relaterade till IEO på [email protected]

Slutord

Solanax skiljer sig från andra kryptovaluta-tokens enkelt gränssnitt och den lägre gasavgifter det laddas. Dessutom, som Solanax erbjuder höga Blockchain-hastigheter, den är inställd på att revolutionera transaktionskörningar och erbjuda mer kraft till kryptoanvändare genom att lösa likviditetsproblem. 14–16 juli presenterar det sista tillfället för investerare att få tag på Solanax IEO, som de inte bör missa eftersom ett sådant tillfälle inte går att vinna varje dag!

Source link