Sequoia-backad Onchain depå för att starta ny Crypto-utlåningsverksamhet

Av | maj 12, 2021


Sequoia-backad Onchain depå för att starta ny Crypto Lending Business 101
Källa: Adobe / Андрей Яланский

Singapore-huvudkontoret leverantör av digitala tillgångar Onchain depå (ONC) håller på att stärka sina positioner inom kryptolån och upplåningsverksamhet, enligt ONC: s grundare och Chief Operating Officer (COO), El Lee.

Det finns ett nytt företag som håller på att tillkännages, och registreringen ska slutföras på några veckor, berättade han Cryptonews.com.

”Vi är faktiskt mitt i att bilda ett nytt företag, namnet är ännu inte bestämt. Men kort sagt, företaget [will run] en utlånings- och upplåningsverksamhet från själva Onchain-gruppen. Så det är riktigt spännande saker som vi gör under det kommande halvåret, säger Lee och tillägger att fler detaljer kan finnas tillgängliga de närmaste veckorna.

Under tiden bygger företaget också anpassade plånboksfunktioner, utvecklar nya tillgångshanteringsprodukter och arbetar med en ny funktion för kryptobörser som gör att de kan välja mellan olika typer av transaktionsavgifter, eftersom dessa plattformar behöver snabbt utföras.

“Vi diskuterar för att bygga en funktion där efter att transaktionen har slutat kan vi göra något som att avbryta transaktionen eller till och med påskynda transaktionen”, säger Lee.

ONC: s viktigaste mål är också att få betaltjänstlicensen i Singapore. “Förhoppningsvis, någon gång i år får vi ett positivt nick från tillsynsmyndigheten att vi kan få licensen,” tillade COO.

Enligt deras webbplats inkluderar ONC: s kunder kryptobörser, kryptofonder, hedgefonder, gruvarbetare, kapitalförvaltare, receptfria mäklare, familjekontor, individer med hög nettovärde och andra. I april 2019 lanserade ONC sin SAFE-plattform, en digital förvaringsplattform för tillgångar och mervärdestjänster.

Deras investerare inkluderar riskkapitalföretag som Sequoia och DHVC, liksom kinesiska multinationella holdingbolag med konglomerat Fosun.

Deras styrelseordförande är Da Hongfei, medgrundare av NEO blockchain och av OnChain (Distribuerad teknik), ett kommersiellt blockchainföretag som tillhandahåller tjänster till privata företag.
___
Läs mer:
– WBTC: Där Bitcoin möter DeFi
– BlockFi värderat till 3 USD USD efter 350 miljoner USD

– Bitcoin är “perfekt” för USD 20T Global Collateral Market – Research
– Vad SEC Crackdown? Japanska jätte-SBI börjar erbjuda XRP-utlåning

– Nexo lanserar nya tjänster, ögondecentralisering när det syftar till att bli en bank
– DeFi olåst: Hur man tjänar ränteutlåningskrypto med AaveSource link