Sekretessfokuserad Panther höjer 8 miljoner USD i privat prenumeration

Av | juni 1, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Panter

Sekretessfokuserad DeFi-lösning Panther Protocol har samlat in 8 miljoner USD i en privat försäljning. Försäljningen tecknades över med deltagande av 140 investerare.

Panther möjliggör fullständig integritet på digitala tillgångar. Det säkerställer att alla kryptotransaktioner genomförs konfidentiellt för att skydda användarnas handelsstrategier, transaktionshistorik och personliga ekonomiska data.

Sekretess är en av de viktigaste frågorna för DeFi-användare. Den transparenta och oföränderliga naturen hos offentliga blockkedjor utsätter DeFi-användare för ekonomiskt spionage och övervakning.

Ingen vill ha sina transaktioner på kedjan observerade med nyfikna ögon. Övervakningen hotar att beröva detaljhandlare, institutionella handlare och valar deras konkurrensfördelar och individuella friheter.

Panther Protocols grundare och VD Oliver Gale sa, ”Att samla in dessa medel kommer att göra det möjligt för oss att leverera vår färdplan och vår vision för att återställa rätten till integritet och skydda mot ekonomisk övervakning.

”Svaret från samhället har varit kraftfullt och visat både efterfrågan på denna tjänst och samtidigt det förtroende som investerare visar Panther-teamet”, tillade han.

Den seriella entreprenören Oliver Gale lanserade Panther Protocol med Dr Anish Mohammed, en kryptograf och ZK-bevisguru med över två decenniers erfarenhet.

Panther kommer att genomföra en offentlig försäljning i juli för medlemmar i samhället och investerare som inte kunde delta i den privata försäljningen. Det kommer att belöna samhällsmedlemmar för deras tidiga intresse genom att garantera en tilldelning i offentlig försäljning till alla som fyller i intresseform.

Panther förser DeFi-användare med helt säkerställda, interoperabla, integritetshöjande digitala tillgångar med zkSNARK-tekniken. Användare kan sätta in sina digitala tillgångar från vilken blockkedja som helst i Panther Vaults för att skapa zAssets utan kunskap.

ZAssets är 1: 1 kollateraliserade tokens som representerar samma värde som den insatta tillgången. De ger transaktionsintegritet samtidigt som de interagerar med ett komplett utbud av DeFi-applikationer.

Det finns portvakter som börser, finansinstitut och programvaruenheter för att samla in KYC-data, bearbeta efterlevnadsformulär och övervaka prägling och förbränning av zAssets.

Transaktionerna dirigeras via Panther Privacy gruvarbetare. ZAssets är utformade för att vara tvärkedjiga, vilket innebär att de kommer att fungera tillsammans med Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche, Polkadot, Solana och andra.

Panther Protocol är uppmärksam på överensstämmelsen samtidigt som den säkerställer integriteten. Användare kan bevisa efterlevnad utan att tillhandahålla underliggande data. Det är upp till användaren om de vill tillhandahålla information utan kunskap eller fullständiga uppgifter till en motpart.

Till skillnad från andra sekretessprotokoll där sekretess inte uttryckligen prissätts, priser Panther sekretess uttryckligen genom dynamiska transaktionsavgifter. Avgiften betalas i den inhemska ZKP-token snarare än att den tillämpas på de transaktioner som digitala tillgångar gör.

Med tanke på den inneboende mänskliga önskan och behovet av integritet är det bara en tidsfråga innan verktygsmärken, NFT och stallmynt infunderas med integritet. Syntetiska zAssets kan potentiellt uppstå som en ständigt växande tillgångsklass.Source link