Scaleswap tillkännager vitlistans öppnings- och IDO-startdatum

Av | juni 19, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Scaleswap tillkännager öppning av vitlista och IDO-lanseringsdatum 101

Nästa generations IDO-startplatta Scaleswap (byggt på Ethereum-lager 2, driven av Polygon) har meddelat viktiga detaljer om sin efterlängtade IDO. IDO följer den kraftigt övertecknade finansieringsrundan, där Scaleswap samlade in 2,5 miljoner dollar från framstående VC i blockchain-utrymmet.

Scaleswap IDO inställd för 25 juni

Scaleswap avslöjade i en rapport på sin mediumblogg att IDO skulle äga rum på sin egen startplatta den 25 juni 2021 från kl. 10.30 UTC. 500 000 SCA-token kommer att göras tillgängliga för allmän försäljning till 0,35 USD per token.

Scaleswap syftar till att skaffa 175 000 dollar från denna offentliga försäljning, vilket resulterar i en initial börsvärde på 418 250 dollar. IDO förväntas vara en betydande milstolpe i Scaleswap-ekosystemet eftersom användare kan köpa SCA-tokens för första gången.

Scaleswap lanserar IDO-godkännandekampanj

Scaleswap har lanserat en vitlisthändelse för community-medlemmar som försöker delta i SCA token IDO. Deltagare kommer att behöva registrera sig på vitlistformuläret och slutföra uppgifterna som listas i vitlistakampanjen. Deltagare som inte har slutfört alla obligatoriska steg diskvalificeras tillsammans med dubbletter.

Scaleswap har också distribuerat ett bedrägerifilter för att upptäcka bitar, skript och flera e-postmeddelanden från samma IP-adresser. Inmatningar som görs med dessa processer tas bort från vitlistan före lotteriet för berättigade deltagare.

Vitlistahändelsen avslutas den 21 juni 2021 före kl. 13.30 UTC, och ett lotterietraktion kommer att hållas för att välja vinnare. Vinnarna kommer att meddelas via e-post och får instruktioner för att slutföra KYC för att delta i Scaleswap IDO.

Efter KYC-processen skulle de behöva överföra ETH-beloppet från Ethereum till Polygon styrt av Scaleswap-plånbok-appen för att delta i IDO.

Det bör noteras att den offentliga försäljningen sker enligt först till kvarn-principen, och berättigade deltagare kommer att behöva visa sig i tid och behandla transaktioner snabbt för att säkra en kortplats.

En community-baserad IDO launchpad-plattform

Scaleswap är en community-driven IDO-startplatta med fokus på transparens med en långsiktig vision att omvandla det nuvarande IDO-tillvägagångssättet till ett mer hållbart, mindre marknadsberoende system som hedrar lojalitet. Den distribuerar ett ETH-lager 2-skalningsprotokoll som drivs av Polygon som gör det möjligt för användare att få låga avgifter och bekvämlighet.

Scaleswap förvandlar också styrning och samhällsincitament med sitt omfattande poängsystem (ScaleSCORE) som belönar lojalitet och deltagande i 6 olika dimensioner. SCA-tokens kommer att användas för olika verktyg på plattformen, inklusive att bestämma en användares ScaleSCORE som beslutar om rätten att delta i framtida pooler och som låser upp ytterligare funktioner efter att ha passerat en viss tröskel.

Scaleswap planerar att släppa en helt anpassningsbar funktion för autopilotpooldeltagande, innovativa swap- och likviditetstjänsterbjudanden och ett omedelbart mass-airdrop-verktyg – allt först i lanseringsplattans ekosystem. För att lära dig mer om Scaleswap, besök webbplatsen https://scaleswap.io/.

Sociala länkar:

Twitter: https://twitter.com/Scaleswapio
Telegram-grupp: https://t.me/scaleswap
Telegrammeddelanden: https://t.me/scaleswapann
Instagram: https://www.instagram.com/scaleswapio/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCa6yxnYy4z3wk1x4uhWhd0g
Medium: https://medium.com/scaleswap
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/scaleswap/

Source link