Sandeep Nailwal & Ada Jonuse

Av | april 28, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

myntpoker

Månadens kung och drottning kommer till dig av CoinPoker, Decentraliserad Poker Drivs av Cryptocurrency.

Månadens kung: Sandeep Nailwal, grundaren av Ethereum-skalningsplattformen Polygon, skapade en fond för att hjälpa till med covid-19-krisen i Indien. Vitalik Buterin och Balaji Srinivasan meddelade offentligt sina donationer via Twitter. Balaji sa ”Om du har haft turen att göra det bra i år, överväg att gå med mig och @VitalikButerin genom att donera till adresserna nedan. Men om allt du har är Twitter, hjälp med att sprida ordet. För varje RT donerar jag ytterligare 50 USD för att bekämpa COVID i Indien, upp till 100 000 USD. #cryptovscovid ”

Den 27 april höll Ethereum-adressen över 2 000 000 USD. De pengarna behövs mycket eftersom 240 nya fall diagnostiseras varje minut i Indien. Situationen är svår, men om det finns något vi vet om kryptosamhället är det att när de samlas bakom något, gör de det med sina plånböcker, deras Metamask-plånböcker i det här fallet. Sandeep är värd kungens månadskrona för april.

Månadens drottning: Ada Jonuse, grundaren och VD för Lympo, lanserade framgångsrikt sin NFT-myntsplattform, som är det första inslaget i Lympo NFT-sportekosystemet. NFT-plattformen lanserades på Ethereum blockchain, som senare kommer att flyttas till Binance Smart Chain.

Världsklassidrottare och olympier har gått med i Lympo-samhället för att få exponering för blockchain och NFT. Förra veckan slutförde Adas team LMT-broinfrastrukturen till Binance Smart Chain med Multichain.xyz förra veckan.

Ada är en pionjär inom blockchain-samhället och förtjänar drottningen av månadens krona.

Vinn ett snitt på 3000 USDT varje vecka! Spela på CoinPoker och vinn en andel på över 3000 USDT i priser som delas ut genom Galactic Grinders Leaderboard-kampanjen.

myntpoker

Source link