SALT öppnar väntelista för SALT-kort, första kryptokreditkort till HODL

Av | juli 21, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

SALT

SALT har meddelat väntelista för SALT-kortet, dess nya kreditkortsprodukt, är nu öppet. Ännu bättre, eftersom företaget aktivt utformar kortet, låter det potentiella kunder dela sina tankar och inlägg om allt från material till stil. Om du vill väga in och dela dina idéer med SALTs produktteam kan du göra det här.

SALT-kortet är det första kryptokreditkortet som låter dig använda din krypto för att köpa vad som helst – från stora inköp som semester till vardagliga inköp som kaffe och matvaror – utan att sälja eller spendera någon av din krypto.

Hur SALT-kortet fungerar

Till skillnad från andra kort på marknaden som uppmuntrar dig att spendera din krypto, designade vi SALT-kortet för att vara tvärtom”, Säger VD Justin English. “Den är utformad för att hjälpa våra kunder HODL sina tillgångar och tjäna kryptobelöningar för varje köp så att de kan bygga upp rikedom och växa sina portföljer helt enkelt genom att leva deras vardag.. ”

Vad som gör SALT-kortet så annorlunda än traditionella kreditkort är att det drivs av din krypto, inte din kreditpoäng. Istället är din krypto din kredit. Detta innebär att SALT inte kommer att be om din kreditpoäng eller göra en kreditkontroll eftersom dina digitala tillgångar kommer att säkra din kredit och fastställa din kreditgräns.

Med sin nya kortprodukt siktar SALT på att fundamentalt förändra hur människor tänker på rikedom. “Historiskt sett har ekonomisk framgång hängt på denna arkaiska idé om att bygga kredit, vilket är helt kontraproduktivt eftersom vi får lära dig att du måste spendera pengar för att låna pengar och det blir denna oändliga giftiga cykel, Sa engelska. “Genom att ta idén om det traditionella kreditkortet, ta bort kreditpoängselementet och byta ut det mot en kreditgräns säkerställd med krypto, ger vi människor möjlighet att övergå från denna idé att bygga kredit till att bygga rikedom. ”

I stället för att främja den kontraintuitiva idén att för att lyckas ekonomiskt och bygga kredit måste man samtidigt ackumulera skulder, låna pengar och avsätta lite för besparingar, men SALT vill ge sina kunder möjlighet genom att erbjuda produkter som uppmuntrar dem att istället tänka på hur man kan generera term rikedom. SALT-kortet är utformat för att göra exakt det.

Fördelar med SALT-kortet

Även om SALT ännu inte har en kortutgivande partner, har företaget samtal med olika partners och har en stark vision för sin kortprodukt. När SALT har en partner ombord kommer företaget att kunna slutföra kortbelöningen och eventuella ytterligare fördelar. Så vad gör att SALT-kortet sticker ut från andra kryptokort på marknaden?

  • Använd ditt kort var som helst, för att köpa något (utan att spendera eller sälja någon av din krypto)
  • Drivs av din krypto, inte din kreditpoäng
  • Ingen kreditkontroll krävs (din krypto är din kredit)
  • Spendera kontanter, inte krypto
  • Tjäna kryptobelöningar med varje köp
  • Säkra din kredit med någon av våra säkerhetstyper som för närvarande stöds (BTC, ETH, BCH, LTC, PAXG, SALT, TUSD, USDC och PAX)
  • Flexibla kreditramar och öppen löptid
  • 24/7 kundsupport

Hur SALT-kortet skiljer sig från ett kryptobakat lån

Medan SALT-kortet är säkrat av dina kryptotillgångar skiljer det sig från ett kryptobaserat lån genom att du kan välja att bara låna det du behöver och du betalar bara ränta på ett befintligt saldo. Som ett traditionellt kreditkort är du inte skyldig någon ränta om du betalar saldot varje månad. Dessutom, genom att ha ett fysiskt SALT-kort kommer du att kunna använda det på samma platser och för samma ändamål som de andra kreditkorten i din plånbok.

Gå med i väntelistan idag för att få de senaste uppdateringarna i utvecklingen av SALT-kortet.

Observera att genom att gå med i väntelistan accepterar du att ta emot marknadsföringskommunikation från SALT. Väntelistan garanterar inte att du får ett SALT-kort. SALT-kortet kommer att omfattas av behörighetskrav, inklusive geografiska och lämplighetsbegränsningar. Avgifter och villkor är inte slutgiltiga och kan komma att ändras när som helst enligt SALT: s eget gottfinnande.

Anslut med SALT
Twitter | Facebook | Telegram | Instagram | Youtube | LinkedIn

Kontaktinformation för media
Kontaktnamn: Kendra Staggs
Kontakt e-post: [email protected]

Source link