Säkerhetskopiera din krypto med Trezors Shamir HODL-paket

Av | juli 7, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Säkerhetskopiera din krypto med Trezors Shamir HODL-paket 101

Att hålla din krypto säker är alltid av yttersta vikt, oavsett hur mycket du äger. I teorin är allt du behöver göra att hålla dina privata nycklar så säkra som möjligt, inklusive fröet. I praktiken är det inte alltid så enkelt: du kan förlägga ett papper med uppgifterna, glömma det när du flyttar hem eller helt enkelt inte ha en tillräckligt säker plats för något av den betydelsen. Lyckligtvis gör en ny Trezor-produkt det enklare än någonsin att hålla alla dina känsliga kryptodata säkra och borta från nyfikna ögon.

Vad är frön?

Om du har varit en del av kryptovalutautrymmet längre än, säg några minuter, har du troligtvis stött på ordet ”utsäde”. Om du har varit här längre än en timme vet du förmodligen att det har något att göra med säkerhet. Men vad?

Fröfraser används för att återställa bitcoin eller altcoin-medel som du har tappat tillgång till. När du skapar en plånbok ger programvaran dig vanligtvis en fras gjord av slumpmässiga ord som du ska kopiera och hålla dig säker någonstans där ingen kan nå den, helst på ett papper. Detta används sedan om din dator går sönder eller om du får skadlig kod och tappar dina data för att få tillbaka åtkomst till din plånbok.

Nackdelen är uppenbar: om du kan använda den fröfrasen för att komma till fonderna kan det också göra någon annan. Medan frasen på ett papper är det som de flesta plånboksprogram rekommenderar, tänk om du delar ditt vardagsrum med någon annan? Det är här frökapslar spelar in.

Säkerhetskopiera din krypto med Trezors Shamir HODL-paket 102

Trezor / Shamir: A Match Made in Crypto Safety Heaven

Om du vill ta din säkerhet till nästa nivå – komplett med futuristiska datakapslar som skulle skämma alla vetenskapsmän – är det nya Shamir HODL-paketet från Trezor allt du ville ha och mer. Tillgänglig tills leveransen räcker, den innehåller en Trezor Model T hårdvaruplånbok och fem Cryptosteel-kapslar.

Trezor Model T är en avancerad kryptovalutahårdvaruplånbok som är avsedd att fungera som huvudnyckel för alla dina digitala tillgångar. Med flera branschstandarder utvecklade av Trezor, inklusive den senaste Shamir Backup (SLIP39), är plånboken en av de mest robusta men intuitiva lösningarna som finns på marknaden. Förutom att skydda dina data fungerar den också som en U2F (Universal 2nd-Factor) hårdvarutoken, med en liten skärm som visar detaljerna i alla autentiseringsförfrågningar innan du godkänner den. Den stöder mer än 1200 mynt, vilket gör den extremt mångsidig.

För att hålla din fröfras så säker som möjligt innehåller förpackningen också fem Cryptosteel-kapslar, så att du kan fördela fröet jämnt över kapslarna. Detta minimerar risken för att någon får tillgång till hela frasen på en gång. Kapseln har justerbara separatorer och levereras med en fullständig ASCII-teckenuppsättning som stöder slumpmässiga lösenord med siffror och symboler. Dess design betyder att allt du lagrar är tillgängligt för dig utan att vara synligt vid första anblicken.

Allt detta innebär att Shamir HODL-paketet är en one-stop-shop för alla saker kryptosäkerhet: med innovativ design och en toppmodern strategi för säkerhet är detta en perfekt lösning för alla kryptoentusiaster. Affären varar dock bara tills Trezor slut i lager, så skynda dig och få din egen!Source link