ROSA Finance bygger den första decentraliserade pensionsfonden

Av | juli 20, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Rosa ekonomi

ROSA FINANCE använder sig av offentliga blockchain-tekniker för att bygga upp en pensions- och sparingslösning med fokus på transparens, säkerhet, egenförvaring och decentralisering.

Förmedlare har plågat det befintliga finansiella systemet i flera år. Processerna är ineffektiva och kunderna har liten information om deras fondernas faktiska situation och mindre tillgång än någonsin tidigare. Faktum är att i många fall, när du placerar dina pengar i en genomsnittlig pensionsfond, känns det mycket som om dessa fonder har försvunnit.

Därför, ROSA Finance tog sig själva att bygga en decentraliserad sparlösning för pensionsfonder med hjälp av flera tekniker med fokus på decentralisering. Med denna teknik strävar ROSA efter att erbjuda en pålitlig pensionslösning till personer med icke-standardiserade inkomster, pensionsfondsanvändare och alla andra som är redo att diversifiera sina inkomstkällor i framtiden.

Hur fungerar ROSA?

ROSA bygger en decentraliserad applikation för interoperabilitet med flera blockkedjor för kunder att sätta in pensionsfonder som token och tjäna avkastning och belöningar från insatta medel.

Token, liksom applikationen, är byggda för att interagera och fungera på Ethereums offentliga blockchain och Binance Smart Chain. Och när projektet utvecklas kommer ROSA att integrera ännu fler blockkedjor.

Eftersom projektet använder offentliga blockkedjor kan användare alltid leta upp transaktioner och granska det smarta kontraktet, vilket garanterar full öppenhet.

Och eftersom fondernas verkliga status är tabu i det vanliga finansiella systemet, med ROSA, kan kunder alltid kontrollera deras tillgångars live-status.

En säkrare framtid med ROSA

Blockchain erbjuder oföränderlighet; därför behöver du inte längre frukta den dag pensionsfonden försvinner av olika anledningar. Dessutom finns det ingen potentiell utspädning av aktier över tid på grund av olika marknadsförhållanden.

Antalet tokens du stash på dina villkor med ROSA kanske bara ökar tack vare avkastning och insatsbelöningar.

Och för att fortsätta värdetillväxten för ROSA-tokens kommer de medel som är låsta i sparplaner att användas för att investera i en decentraliserad portfölj. Fonderna investeras inte var som helst men kommer att spridas noggrant enligt försiktighetsprinciperna för säkerhet, lönsamhet och likviditet med användning av riskhanteringskoncept som diversifiering och matchning av tillgångsansvar.

För att öka den maximala intjäningspotentialen kommer ROSA också att erbjuda kryptobaserade lån med låg ränta. Detta innebär att låntagare kommer att överkreditera de medel de tar ut från ROSA, och om de bestämmer sig för att försumma sitt lån kommer ROSA inte att drabbas av någon förlust.

Gå i pension med ROSA

Du kan planera din pension med ROSA på dina egna villkor. Du stashar in tokens på egen hand och kan för närvarande välja mellan Ethereum och Binance Smart Chain för att sätta in och tjäna kryptovaluta. Du kan välja vilken huvudbok du vill, med tanke på prestanda och kostnader utan att någon plånbokskoppling behövs.

Och för att ytterligare betona demokratiseringen av pensionsfonder, kan du alltid överföra dina tillgångar utan avgifter över kedjor om du försöker ROSA och bestämmer att det inte är vad du vill ha längre.

Planera din framtid med ROSA FINANS och ta kontroll över dina pensionsfonder.

Twitter: https://twitter.com/RosaFinance
Telegram: https://t.me/RosaFinance
Medium: https://rosafinance.medium.com/

Source link