Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt

Av | juni 19, 2021


Under ännu en händelserik kryptovecka rörde BTC 40 000 USD, medan Elon Musk skickade ett positivt meddelande och Taproot-aktivering bekräftades, och Panteras VD sa att bitcoin bara var 20% av dess historia. MicroStrategy sa att det inte hade något specifikt mål för deras BTC-innehav, medan dess VD väckte hopp om ethereum och altcoins. Coinbase VD tog mycket flak för sitt stöd för BitClout, medan Blockchain.com sa att de skulle börja stödja CLOUT-handel. Under tiden befann sig Mark Cuban bland offren för Iron Finance ”bank run”, med Cryptoverse som skrek ”DYOR före skrikande reglering”.

Och sedan slutade G7-toppmötet utan att ta itu med frågor direkt relaterade till krypto och CBDC. Amerikansk Fed inaktivitet kan skjuta BTC till månen, men en negativ inverkan är också möjlig, eftersom de bestämde sig för att hålla kurserna och tillade att inflationen “till stor del återspeglar övergående faktorer”. Ekonomer vill att El Salvadors Bitcoin-lag ska upphävas, men en viktig allierad lovade att “ge tekniskt bistånd”, och regeringen började “diskutera” planer för att tillåta företag att betala anställda i BTC, som sedan föll igenom. Kort därefter förklarade Världsbanken att det inte skulle hjälpa El Salvador att skapa en BTC-driven ekonomi, medan bitcoinare utropade de självnamnade “officiella BTC-ambassadörerna” till El Salvador. Efter Latinamerika kommer nyckelpersoner ut för att stödja bitcoin-antagande i Afrika, där kryptoreglering och avkriminalisering kan vara på väg. Sydkoreanska kryptobörser har fått en kort förlängning för att implementera AML-protokoll, medan toppplattformar avlägsnade ett stort antal altcoins. Den översta finansiella tillsynsmyndigheten vill också sammanställa en lista över högriskaltcoins, och den nya ledaren för det största oppositionspartiet medgav att han handlade tokens “för skojs skull”. Under tiden kommer USA: s nationella republikanska kongresskommittén enligt uppgift att börja acceptera kryptodonationer via BitPay, medan i Spanien är en ledande tillsynsmyndighet för finansmarknaderna inställd att börja polisera kryptoföretags reklamkampanjer.

BitDAO samlade över 230 miljoner USD från en privat försäljningsfinansieringsrunda som är avsedd att stimulera FoU, Nya Zeelands investerare överväger i allt högre grad att investera i kryptoassets och NFT, och det finns en snabbt växande aptit för kryptoassets bland institutionella investerare. När allt detta händer använder brittiska bönder alltmer ko-gödsel för att driva eterumbrytning och öka sina intäkter.

Här är dina speciella krypto skämt. Njut av!
__________

Heeey, CT! Hur mår ni alla?

Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt 101
Källa: Michaël van de Poppe / Twitter

__

Låt oss checka in med BTC.

Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt 102
Källa: boomtimecrypto / Instagram

__

Det tog lite tid, men bullseye! Nej vänta! Bearseye?

__

Björnen diskriminerar inte.

Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt 103
Källa: cryptoworld.info / Instagram

__

Ja, för länge.

__

Som datornörd kan droghandlare, penningtvättare och spelare bekräfta.

__

Hajen tankade …

__

… eller titaniserad.

__

Man blir inte bara av med Saylor.

Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt 104
Källa: John Irvine / Twitter

__

MSTR måste fånga dem alla!

__

Under tiden i El Salvador.

__

Den här är en dubbel.

Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt 105

__

Heeere kommer bitcoin!

__

Berätta varför
Det är inget annat än en hjärtesorg
Berätta varför
Det är inget annat än ett misstag

__

S-blir inte mina händer smutsiga med den här iSh-mannen.

__

Att lägga ut en produkt för alla.

__

Lysande!

__

I Cryptoverse är frasen “att vara en svart hund i familjen”.

Robust, reglering, flak, inflation och 20 Crypto-skämt 106
Källa: thefatbitcoin / Instagram

__

Fortsätta.

__

Och naturligtvis din kryptodokumentär för den här veckan.

Source link