RNS Solutions & Trustedchain utvecklar FinLit-plattformen för Islamic Bank

Av | juni 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

RNS Solutions

Pakistan den 10 juni 2021: RNS Solutions Pte Ltd., det ledande blockchain-programvaruutvecklingsföretaget från Pakistan, Korea och Singapore tillkännagav denna vecka ett formidabelt partnerskap med ICD-Islamic Development Bank Group, en multilateral utvecklingsbank som främjar social och ekonomisk utveckling i medlemsländerna, och Trustedchain mjukvaruutveckling och konsultföretag i Saudiarabien.

Som en del av partnerskapet kommer konsortiet (RNS Solutions & Trustedchain) att utveckla en blockchain och AI-baserad finansiell kompetens (FinLit) plattform, som kommer att innehålla ett crowdfundinglaboratorium baserat på blockchain-teknik. Plattformen kommer också att innehålla ett interaktivt ekonomiskt inlärningshanteringssystem och finansiella AI-chatbot-stödsystem.

I ett försök att tillhandahålla finansiell utbildning och information till yngre generationer som ofta är dåligt förberedda för den moderna världens ekonomiska krav kommer FinLit att bryta ner komplexa finansiella och investeringsvillkor, tjänster och produkter inom plattformen.

“Vår ungdom hamnar ofta på college, i den verkliga världen, utan aning om hur man kan utnyttja sin nuvarande inkomst till hållbar och generationsrikedom”, säger Dr. Shakil Muhammad, Ordförande för RNS Solutions. ”FinLit kommer att tillhandahålla olika moduler från ekonomiskt lärande av hackathons, webinarier och spårning till projektutställning. Varje projekt kommer att ha tokeniserat kapital för startups och göra det möjligt för investerare att fatta säkra och lönsamma beslut om projektfinansiering. ”

Shakil Muhammad

Som en del av plattformen kan användare delta i kontextuella och icke-kontextuella diskussioner med hjälp av den inbäddade AI-baserade chatboten. Via Natural Language Processing (NLP) kan chatboten ge sammanhang, svar och information så att användaren kan komma med det mest informerade svaret. Maskininlärningsteknik säkerställer att rätt ekonomiska definitioner och svar ges i varje fråga.

Genom att tillhandahålla denna typ av information och stöd till ungdomar kommer de att kunna upprätthålla motståndskraft under ekonomiska nedgångar, skydda förtroendet för ekonomiskt beslutsfattande, öka personliga besparingar utöver vad de någonsin föreställt sig och stödja lokala banker, jobb och övergripande nationella välstånd. Dessutom kommer denna typ av finansiell kompetens att finnas tillgänglig för alla, från unga män och kvinnor, till familjer, små och medelstora ägare och entreprenörer.

Antlia blockchain kommer att användas för Crowdsourcing-moduler och en AI-baserad chatbot kommer att ge frågestöd och realtidssvar inom plattformen för alla användare, säger Dr. Mohammad Alqarni, VD Trustedchain. ”Antlia blockchain är en skalbar och interoperabel blockchain, som hjälper FinLit-plattformar att interagera med olika valutor via Antlia oracle pooler. Slutligen innehåller plattformen ett detaljerat inlärningsspårningssystem som kommer att vägleda användaren genom att sätta upp mål, anmäla sig till kurser och utveckla sin egen personliga finansiella kompetens.

Efter att ha varit aktiv i Asien i många år på nationell och internationell nivå, kommer RNS Solutions MENA-partnerskap med Trustedchain att skapa snabb ekonomisk tillväxt i större MENA-regionen. Relaterat till blockchain och programvara kommer partnerskapet med RNS Solutions att sätta Asien och MENA på kartan som föregångare i blockchain-utvecklingsspelet.

Den efterlängtade programvaruutvecklingsplattformen FinLit är redo att förändra hur individer runt om i världen får tillgång till, bearbetar och utnyttjar ekonomisk utbildning sömlöst.

För mer information besök www.rnssol.com

Facebook

Linkedin

Medium

Twitter

Disharmoni

Telegram

Github





Source link