Revuto höjer 1,7 miljoner USD för att leverera prenumerationsbetalningar på Cardano

Av | maj 18, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

revuto

Bildkälla: Revuto

18 maj 2021 – Blockchain-start Revuto har avslutat en privat runda på 1,7 miljoner USD för att stödja utvecklingen av en kryptoprenumerationslösning. Dess app har också registrerat mer än 1 miljon registreringar på 14 dagar genom ett remissprogram. Från och med imorgon klockan 8 UTC kommer teamet bakom Revuto att göra ett liveevenemang på Youtube där de tillkännager öppnandet av den första Public token-försäljningen på Cardano.

Ett antal ledande blockchain-investerare deltog i den privata omgången som föregick den offentliga försäljningen av Revutos infödda REVU-token den 18 maj. BlackDragon VC ledde rundan, vilket också lockade flera ängelinvesterare. På grund av den intensiva efterfrågan på tilldelning kunde Revuto stänga sin privata runda på en vecka.

”Vi är tacksamma mot våra privata investerare, inklusive BlackDragon, för att tro på Revutos team och teknik och för att de delar vår vision om att göra krypto tillbringad i vardagen. Att ha rätt finansiering och investerare som stöder vår långsiktiga vision är avgörande, och därför är vi glada över att nå denna milstolpe och är glada över vad som väntar, säger Revutos vd Josipa Majic.

”Med ett stort samhälle som redan har samlats runt Revuto och registrerat sitt intresse för att delta i REVU-tokenförsäljningen, är det dags för en framgångsrik lansering av Revuto-appen. Detta kommer att ge kryptodrivna prenumerationsbetalningar till en global publik, vilket ger digitala tillgångar samma verktyg som fiatvaluta. ”

I ett uttalande sa BlackDragon: “Revuto har visat enastående tillväxt på mycket kort tid och vi är glada att kunna gå med i teamet på denna resa och stödja Revuto och dess ursprungliga REVU-token.”

Den första decentraliserade appen (dApp) som lanserades på Cardano blockchain, kommer Revuto att visa nätverkets förmåga att stödja hög transaktionsvolym till låg kostnad. Revuto är utformad för ekonomin på begäran och stöder återkommande betalningar för film- och musikabonnemang, hushållsartiklar, kosmetika, mat och andra typer av upprepad fakturering.

REVU-token kommer att användas för att anpassa incitament mellan deltagare i Revuto-ekosystemet och för att låsa upp ytterligare funktioner och fördelar. Det kommer också att ge insatsbelöningar och användas för mikrolån inom Revuto dApp. REVUs offentliga försäljning kommer att äga rum på Revutos token-försäljningsplattform den 18 maj.

Om Revuto
Genom att utnyttja Cardano-inbyggda tokens och defi för att betala för prenumerationer, är Revutos ekosystem utformat för att spara människor pengar oavsett kryptomarknadsförhållanden. Revuto-användare kan prenumerera på tjänster med hjälp av Revuto-betalkort, den inbyggda plånboken stöder Cardano-inbyggda tokens och den medföljande appen kan användas för att blockera, pausa eller godkänna prenumerationsavgifter när de uppstår.

För att bli en del av historien och spara din plats i den första tokenförsäljningen på Cardano, besök https://crypto.revuto.com/ Den offentliga token-försäljningsrundan börjar den 18 maj, 8:00 UTC, när de första investerarna i REVU-tokens kommer att få en speciell överraskning från Revuto-teamet.Source link