QANplatform tillkännager Uniswap-lista, 2,1 miljoner USD samlat in

Av | maj 12, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

QAN

Blockchain-projektet QANplatform, som bygger en kvantsäker energieffektiv plattform, tillkännagav en framgångsrik 2,1 miljoner USD-finansieringsrunda med deltagande av kända investerare.

Den privata finansieringsrundan leddes av Fairum Ventures, DeltaHub Capital, Insignius Capital och BlackDragon, sade företaget utan att avslöja dess värdering.

Denna sexsiffriga investering är senast i en rad riskkapitalaffärer som drivs av häpnadsväckande spänning kring dagens kryptovalutaekosystem. När industrin gradvis går in i den vanliga adoptionscykeln, QANplattform var ett av innovativa projekt som tar sig in i rymden med större användningsfall.

I ett pressmeddelande sa investerare som deltog i den senaste insamlingen att de identifierade spelförändrande egenskaper och försökte vara en del av QANplatforms förestående innovation genom kapitaltillskott.

“Viär glada att bidra i denna investeringsrunda och stödja QANplatforms framtida tillväxt. Vi ser en hel del potentialer inte bara på grund av den kvantresistenta cybersäkerheten utan också för QAN: s andra IP-adresser som ProRF-of-Randomness (PoR) konsensusalgoritm, snabb molnplattformdistribution eller den kommande flerspråkiga smarta kontraktsutvecklingsfunktionen”, Säger Max Mucko, partner på BlackDragon.

Den kvantresistenta hybridblockchain-plattformen kommer att använda finansieringen för att påskynda sin expansion och lansera premiumfunktioner. Specifikt kommer det nya kapitalet att kanaliseras till tre viktiga strategiska områden: produktutveckling, marknadsföring och likviditet som tillhandahålls på börser.

Token listning på Uniswap sker den 21 maj

QANplatform är en skörd av flyktiga krypto-satsningar som utnyttjar bommen i digitala tillgångar för att bygga upp sin “suveräna blockchain” för en bred användarbas. Företaget har valt att dyka in i ett unikt affärsområde som syftar till att skydda blockchain-industrin mot kvantdatorattacker.

Genom sin plattform sa QANplatform att det är möjligt för utvecklare att bygga DApps eller Defi-projekt och köra affärsprocesser även om de inte har någon tidigare expertis inom blockchain eller kryptografi. QAN privat blockchain-kod är gratis, öppen källkod och användare kan utveckla smarta kontrakt på större programmeringsspråk.

Användare av plattformen har också nytta av att ha en integration med Chainlink, vilket gör det möjligt för QAN-utvecklare att skapa mer komplicerade smarta kontraktsdesigner som använder resurser utanför QAN-blockchain-plattformen.

QANplatforms 5G-vänliga blockchain-plattform kringgår också gränserna för Ethereum på ett antal sätt. Det säkrar inte bara datatransaktioner mot kvantdatorattacker utan minskar också energiförbrukningen avsevärt på ett miljövänligt sätt.

Förutom den säkrade finansieringen meddelade QANplatform att den kommer att lista sin ursprungliga token Uniswap utbyte den 21 maj.

Uniswap står för närvarande som en av de ledande decentraliserade börserna (DEX). Tack vare sitt on-chain likviditetspoolsystem förväntar sig företaget att noteringen kommer att hjälpa dem att öka medvetenheten om det värdeförslag som QANs gitterbaserade kryptografi erbjuder för branschen.

johann polecsak

Pratar om den senaste finansieringsrundan, Johann Polecsak, Grundare och CTO för QANplatform sa, “Vårt viktigaste uppdrag är att sänka inträdeshindren för utvecklare så att nystartade företag och företag kan bygga sina Proofs-of-Concept (PoC) och Minimum Viable Product (MVP) så snabbt som möjligt för att nå massanpassning. Vi håller fast vid denna uppfattning och låter endast samhällsstyrda VC: n investera i denna strategiska pool. ”Source link