Privat försäljning av Cardano-native Decentralized Exchange (ADAX) slutar

Av | juni 7, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

ADAX

Kryptomarknaden har mött en period med solid korrigering med de flesta valutor som störtade mer än 50% från de nyligen uppnådda rekordhöga topparna. Det enda märkbara tokenet i toppvalutorna som har visat grus under denna period är Cardano. ADA-token har blomstrat i denna korta lågkonjunktur och hållit sin mark. Detta beror på de solida grundvalar som token bygger på.

ADAX har erkänt potentialen i Cardano som framtiden för DeFi och gjort ett projekt som syftar till att bli Uniswap för Cardano’s community. Detta ger en helt ny dimension till ADAs marknad som tidigare saknades. Behovet av ett sådant projekt uppstår på grund av det faktum att i fallet med Uniswap ökar Ethereums gaspris långsamt, och med tjurmarknaden beräknas detta pris öka till hundratals dollar per transaktion i framtiden. Bortsett från det har Ethereum också problem relaterade till skalbarhet eftersom det bara hanterar några få transaktioner per sekund. Cardano byggs på solida grunder, och genom deras akademiska tillvägagångssätt ger de innovation i blockchain-utrymmet som gör att de kan förse användare med ett ekosystem som har lägre avgifter och snabbare transaktionshastigheter.

ADAX har planerat sin färdplan i enlighet med utvecklingen i Cardano-ekosystemet. Till exempel, så snart Cardano lanserar sina smarta kontrakt under Q3 2021, kommer ADAX att samlas i ekosystemet för att tillhandahålla likviditet, möjliggöra lätthet av token swappar och insatsfaciliteter. Sammantaget förstärker ADAX som ett säkert decentraliserat utbyte användningen av Cardano.

Adax, den automatiska likviditetsleverantören för Cardano, har varit värd för en privat försäljning som slutar vid midnatt UTC-tid på 7 juni. Användare kan delta i denna försäljning genom att skicka e-post till teamet på [email protected] Detta är ett kort tillfälle att bli en del av nästa generations Uniswap. Med tanke på att projektet startade helt under tredje kvartalet 2021 lockar värdepropositionen ett stort antal detaljinvesterare till den privata försäljningen.

Vi kan projicera avkastningen på token på lång sikt genom att titta på Uniswap-prestanda under de första månaderna. Detta kan ses i diagrammet nedan:

ADAX

Token växte till att bli en marknadens favorit decentraliserade börs som växte mer än 30 gånger under en liten period på 6-7 månader. Med tanke på Cardanos potential och ett snabbare, billigare och övergripande effektivt ekosystem har ADAX potentialen att inte bara ge Cardano-samhället en förstärkt upplevelse utan också ge investerarna en chans att åka till månen på en tjurmarknad.Source link