PrimeXBT och Covesting för att göra DeFi Staking enkelt

Av | april 30, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

PrimeXBT

En av de mest avgörande drivande faktorerna tidigt på den pågående kryptovalutatjurmarknaden var den plötsliga uppkomsten av decentraliserad finansiering, även känd som DeFi.

I början av 2020 började det totala värdet i DeFi-applikationerna stiga, vilket bevisade konceptet som ett sätt att tjäna vinster på kryptotillgångar utöver investering och handel ensam. Det möjliggjorde också tillståndsfri utlåning och upplåning och härmade några av de saknade pusselbitarna när det gäller krypto som ersätter traditionell finansiering.

Problemet som plågar DeFi-projekt är att det fortfarande finns ett komplicerat tekniskt lager att komma förbi som kan avskräcka vissa kryptoanvändare. Antingen har de inte tid, expertis eller vill helt enkelt inte lägga ner allt detta för att få en APY. Lyckligtvis har PrimeXBT och Covesting samarbetat för att göra DeFi-satsning enkelt för alla som vill engagera sig.

Allt om hur DeFi avskräcker traditionell ekonomi

På ett ögonblick gick DeFi: s underbara värld från en idé till en fullt fungerande ersättning till traditionell ekonomi – allt byggt på blockchain. Crypto-tokens driver den övergripande upplevelsen och ger nya möjligheter för vinst. Den blomstrande industrin introducerade också automatiserade marknadsskapande protokoll, såsom Uniswap.

Medan vissa DeFi dApps fokuserar på tillståndsfri utlåning och upplåning erbjuder protokoll som Uniswap också en APY-avkastning för tokeninnehavare som erbjuder sina kryptotillgångar som likviditet i handelspar på plattformen. Till skillnad från typiska kryptobörser som ger kunderna likviditet, tillhandahåller användarna själva likviditeten. Exempelvis låter COV / ETH-handelsparet användare av plattformen handla med COV för ETH och vice versa. Men varifrån kommer likviditeten på vardera sidan?

Användare måste låsa upp COV och ETH-tokens för att ge handel med likviditet. Balansen av likviditet på båda sidor påverkar prisåtgärder. De som handlar med paret genererar istället avgifter som sedan distribueras till likviditetsleverantörer som tjänar en variabel APY i utbyte. Processen är inte alltför komplicerad, men det handlar om att ansluta plånböcker och använda en dApp-webbläsare för att få tillgång till kraften i Uniswap-appen.

Hur PrimeXBT planerar att göra DeFi enkelt med nya eftertraktade avkastningskonton

Den prisbelönta handelsplattformen PrimeXBT har utnyttjat den licensierade europeiska B2B-programvaruutvecklaren Covesting för att lansera en ny Covesting Yield Account-modul, tillsammans med företagets flaggskepp Covesting copy trading-modul – även tillgänglig på PrimeXBT.

Covesting copy trading-modulen gör det enkelt att följa de bästa strategicheferna och det helt nya Covesting Yield Account-systemet möjliggör den enklaste DeFi-upplevelsen.

Genom att besöka avsnittet Covesting Yield Account på PrimeXBT-instrumentpanelen kan användare få tillgång till populära DeFi-protokoll via instrumentpanelen själv, allt med bara några få klick. Det finns inga fler plånböcker att ansluta, oändliga förvirrande steg eller en potential för att något ska gå fel – välj helt enkelt hur mycket av någon kryptotillgång du vill satsa, få en uppskattning av den aktuella APY och börja satsa. Produkten förväntas tas i bruk under tredje kvartalet 2021.

COV Utility Token låser upp upp till 2x APY Boost, Early Birds får 1%

Covesting Yield Accounts kommer att stödja flera av de hetaste kryptotillgångarna idag, som erbjuds på PrimeXBT tillsammans med CFD-handel på forex, råvaror, aktieindex, och mer. APY-priserna är varierande men mycket konkurrenskraftiga, och användare som går med i en väntelista före lanseringen Q3 2021 kan få en 1% APY-boost under en månads introduktionsfas.

Och eftersom Covesting ligger bakom utvecklingen av plattformen kommer COV-verktygstoken att vara en integrerad del av upplevelsen och gynna hela ekosystemet ytterligare. Till exempel, förutom att satsa på att låsa upp tre nya kontonivåer som ger en mängd fördelar, COV-satsning förbättrar också APY när du använder Covesting Yield Accounts.

COV-tokeninnehavare kan få upp till 2x mer APY beroende på vilket kontonivå de är på. Att integrera COV-tokenverktyget ytterligare i Covesting Yield Account-systemet är också en otrolig boost för COV-tokens långsiktiga värde. Dess användning i fler och fler applikationer kommer bara att förbättra efterfrågeförhållandena ytterligare. Regelbundet schemalagda systematiska brännskador håller cirkulationsförsörjningen krympande och bristen ökar.

Allt om covesting avkastningskonton på PrimeXBT

Covesting Yield Accounts, liksom alla innovativa produkter som produceras av PrimeXBT i samarbete med Covesting, ger både tillgänglighet och avancerade verktyg, både för nybörjare och proffs. Användare som vill ha en strömlinjeformad inställning till DeFi kan gräva den på sin komfortnivå, medan erfarna användare kan sparka upp saker med COV-token.

Covesting Yield Accounts är bara en liten bit av den massiva färdplanen för Covesting. Fortsatt B2B-partnerskap med PrimeXBT för dessa lanseringar är vettigt med tanke på den nuvarande meritlistan över framgång.

För att lära dig mer, båda PrimeXBT och Covesting har publicerat bloggar om ämnet, eller registrerat dig på PrimeXBT om du inte redan har gått med i väntelistan och säkrat din tillgång till den första 1% APY-boost.Source link