Premium NFT Minting Platform

Av | juni 21, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Legends NFT

NFT har framstått som ett av de nya koncepten som har fångat intresset för vanliga medier de senaste månaderna. Skaparnas förmåga att skapa sina NFT och sälja den på olika marknadsplatser har lockat många artister, varumärken och kändisar.

Denna enhet har sett NFT-marknaden öka i värde som en av de snabbast växande sektorerna inom blockchain-industrin. De oföränderliga och icke-fungibla egenskaperna hos NFT har banat väg för en ny era av digitalisering.

Legends vill vara i framkant av denna rörelse genom att tillhandahålla ett omfattande NFT-ekosystem för alla samtidigt som de firar krypto med digital konst på unika sätt.

Premium NFT på Binance Smart Chain

LEGENDS är ett unikt NFT-protokoll som syftar till att utvidga det befintliga ekosystemet genom att tillhandahålla högkvalitativa digitala samlarobjekt för användare. Dessa NFT-samlarobjekt har olika exklusiva och unika konstverk i temakollektioner som fångar legendariska karaktärer, kändisar, ikoner och mer.

NFT-plattformen är byggd på det populära Binance Smart Chain-nätverket. Nätverket erbjuder ett ekosystem som möjliggör skalbarhet och LEGENDS tokeninnehavare kan samla poäng för att lösa in NFT till mycket låga transaktionsavgifter.

“VI ÄR LEGENDER” har blivit ett vanligt citat mellan medlemmar i Legends Telegram-gemenskapen. Eftersom det är ett community-driven projekt kan användare fira krypto under tiden att de kan få högkvalitativ digital konst som kan säljas eller auktioneras på alla Nance-marknadsplatser som stöds av Binance Smart Chain.

Alla NFT: er präglas av varumärket Legends. NFT-plattformen har alla slags artister och medarbetare som arbetar anonymt för att säkerställa unika NFT-skapelser. Dessutom är alla skapelser signerade och präglade av Legends.

Legender har också präglat flera högkvalitativa, framtidssäkra upplösningskonstverk som är fokuserade på 3D-animering. Det mesta av det prydda konstverket har originella ljudspår, med flera artister som samarbetar för att främja utvecklingen av Legends-plattformen.

Legends NFT

Det har också överenskommits flera partnerskap för att främja tillväxten av Legends ekosystem. Det mest profilerade partnerskapet är med NFT-plattformen CumRocket för vuxna.

CumRocket är ett av de snabbast växande NFT-protokollen och fick nyligen uppmärksamhet från miljardärkryptokändis Elon Musk. Som en del av partnerskapet kommer Legends att prägla premium NFT: er exklusivt för CumRocket.

Dessutom kommer Legends att släppa en serie NFT-samlingar som heter Dimensions. Dimensions är en Premium-serie med exklusiva 3D-animerade NFT med 8k-upplösning som innehåller originalspår som kan lyssnas på av innehavare.

Ekosystem som drivs av unika symboler

Dess ursprungliga BEP20-token LEGENDS driver Legends NFT-ekosystemet. LEGENDS är en deflationstecken som är utformad för att ge värde för innehavare.

Communitymedlemmar kan använda LEGENDS för att samla poäng för att lösa in exklusiva NFT. Token kan också spekuleras i och handlas på den populära DEX-plattformen PancakeSwap.

Legends planerar att lansera en exklusiv marknadsplats som gör det möjligt för alla att köpa, sälja eller byta ut NFT. Denna marknadsplats kommer att drivas av LEGENDS-token, som är verktygstoken för marknaden.

Dessutom bygger Legends en kedjebrygga som gör det möjligt för NFT-ägare att överföra sina samlingar över olika blockkedjor. När NFT-bron har lanserats kommer Legend-innehavare att kunna överföra samlarobjekt från BSC till Ethereum-nätverket.

Denna utveckling är en del av färdplanen som är utformad för att ge verkliga användningsfall och applikationer för LEGENDS-token. För att lära dig mer om legender, besök webbplatsen https://legendscollectibles.io/ och telegramgrupp https://t.me/legendscollectables.Source link