PolkaLokr-listning på AscendEX

Av | maj 11, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

polkalokr

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat att PolkaLokr Token (LOKR) noteras under par USDT / LOKR den 10 maj kl 13:00 UTC.

Polkalokr är den första allt-i-ett-flerkedjiga tokenlåsning och spärrplattform med inbyggd integritetsfunktion. Deras produkter, LOKR och SWAPR, hjälper till att bygga förtroende inom Defi-rymden genom att ta bort det mänskliga elementet och fokusera på styrning genom kod med en sömlös, omnichannel digital upplevelseplattform. Polkalokr kommer att introducera möjligheten att byta låsta tokens, vilket ännu inte är tillgängligt i utrymmet.

De har tagit tokenomics till en ny nivå. Oracle-integrationen gör det möjligt för projekt att börja intjäna token baserat på händelser, till exempel när tokenpriset eller produktens milstolpar uppnås, istället för en tidsbaserad klippa. De kommer också att ge projekt intäktsströmmar genom sina låsta tokens. Polkalokr är flerkedjig och är inte beroende av bara ERC20 eller DOT. De vill skapa nya marknader genom att införa byteslåsade tokens och direkt intjäning till nya köpare.

Det finns en brist på förtroende för det digitala tillgångsutrymmet på grund av mattor och utgångsbedrägerier. Polkalokrs produkter hjälper till att skydda samhället från dåliga aktörer och ge ett lager av transparens till projekttokenics. Deras Native token LOKR används för betalningar på Polkalokr-plattformen. LOKR används också för styrning, belöningar och insatser.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Polkalokr

Polkalokr är den första allt-i-ett-flerkedjiga tokenlåsning och spärrplattform med inbyggd integritetsfunktion. Deras produkter, LOKR och SWAPR, hjälper till att bygga förtroende inom Defi-utrymmet genom att ta bort det mänskliga elementet och fokusera på styrning genom kod, med en sömlös, omnichannel digital upplevelseplattform.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://polkalokr.com
Twitter: https://twitter.com/polkalokr
Telegram: http://t.me/Polkalokr
Medium: https://medium.com/@Polkalokr

Source link