Polkally höjer framgångsrikt $ 700k USD, startar Public Dual IDO

Av | maj 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är en sponsrad artikel som inte skrevs av Cryptonews.com.

Polkally höjer framgångsrikt 0k USD, startar Public Dual IDO 101

P2P auktionsplattform för NFT Polkally har framgångsrikt slutfört sin privata försäljning som samlade in 700 000 USD. Försäljningen leddes av investerare som ExNetwork Capital, Titans Ventures, Bigcoin Capital och Blocksync Ventures, plus ett antal andra. Nu flyttar de till ett dubbelt offentligt initialt DEX-erbjudande (IDO), både på Poolz och Zeroswap (ZeeDO), och vill höja 200 000 USD på vardera.

Allt du behöver veta om den offentliga försäljningen

För krypto- och NFT-entusiaster som väntade med andedräkt på nyheter om Polkallys offentliga försäljning kan du andas lätt igen: det börjar den 19 maj på båda plattformarna. Oavsett vilken du väljer måste du sätta sina tokens (POOLZ för Poolz, ZEE för ZeeDO).

Från och med då varierar reglerna lite: om du vill delta på ZeeDO, efter staking, måste du ansöka om IDO och göra anspråk på din POP-biljett. Från och med då är det all tur: Proof of Winning (PoW) -biljetter dras och de lyckliga vinnarna kommer att kunna köpa token med säker tilldelning. Inget krångel – inklusive ingen först till kvarn, förstaplan, inga gaskrig etc. Det blir totalt 1 250 vinnare (hälften för ZEE / ETH-satsning, den andra hälften för ZEE / BSC). En KALLY-token kostar dig 0,05 USD, medan en biljett rymmer 160 USD i KALLY.

Naturligtvis beror antalet biljetter också på hur mycket ZEE du satsar. Lägsta är 3000 ZEE för en biljett. Om du spelar 6000 ZEE får du två biljetter, och ju mer du spelar desto fler biljetter kan du få.

När det gäller Poolz måste du, när du har satsat ur vägen, slutföra några uppgifter (som att följa både Poolz och Polkally på Twitter, gå med i den sistnämnda Telegram-gruppen och fylla i en vitlistformulär), och vänta på resultaten från vitlistan. Dessa kommer att publiceras inom 24 timmar efter IDO: s lanseringstid. Tänk på att Poolz ännu inte har publicerat alla detaljer, så kom tillbaka ofta för att lära dig mer om hur du kan delta.

Även om du inte har valt att delta i den offentliga IDO, förtvivla inte: KALLY-token kommer senare att finnas tillgänglig på Uniswap och andra börser som listar det när försäljningen är över.

Polkally höjer framgångsrikt 0k USD, startar Public Dual IDO 102

Jag är ute av slingan. Vad är Polkally?

Om du har följt kryptoindustrin under de senaste månaderna måste du ha märkt att NFT är det största motordet i denna tid. Tyvärr följer inte alla NFT-marknadsplatser de välkända kryptoprinciperna för rättvisa och decentralisering, än mindre försöka bli mer tillgängliga för bredare publik.

Polkally är ett företag registrerat i Frankrike som vill ändra det genom att införa en peer-to-peer-auktionsplattform. Plattformen är inställd på att inkludera ett dynamiskt auktionssystem, kompatibilitet med alla EVM-kompatibla nätverk tillsammans med Polkadot, plus användarstyrd styrning genom deras KALLY-token. Partnerskap med privata gallerier kommer att säkerställa att NFT kan bytas ut mot fysiska konstverk, som ett extra incitament för både konstnärer och konstkännare. Hype är verkligt: ​​laget har redan ombord mer än 70 influenser och mer än 10 VC.

Detta projekt är vad NFT-utrymmet verkligen behöver, vilket erkänns av deras investerare, vilket resultaten av deras privata försäljning visar. Den första versionen av produkten förväntas lanseras i slutet av sommaren 2021. Fram till dess är allt vi kan säga att registrera sig för IDO håller FOMO i schack!

Läs mer om Polkally på deras sociala medier:
Telegram
Telegram Nyheter
Twitter
Medium

Source link