PlotX v2 Mainnet Launch – Utveckling av DeFi-förutsägelsemarknader

Av | maj 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggdes av Wall Street-kvanthandelveteraner, gratulerar PlotX – ett marknadsprotokoll över flera kedjor för deras lansering av v2 Mainnet på Polygon Network den 14 maj kl 12:00 12:00.

plotx

PlotX Version 1 (“v1”) lanserades i oktober 2020 som ett decentraliserat icke-frihetsberövande marknadsprotokoll på Ethereum Blockchain. PlotX tillåter kryptohandlare att använda sina färdigheter för att förutsäga framtida värde på digitala tillgångar som ETH, BTC. Marknader på PlotX v1 skapades automatiskt i intervall om 4 timmar, 1 dag och 1 vecka.

V2 har utvecklats sedan december 2020 och testnätet släpptes den 13 april 2021 för allmänheten. Efter rigorösa tester av samhället är lanseringen av PlotX v2 på Polygon Mainnet nu planerad den 14 maj 2021.

PlotX v2 har fokuserat starkt på att förenkla förutsägelsen för användarna tack vare en konsekvent dialog med deras samhälle via forskningsforumet och deras officiella gemenskapstelegramgrupp. Det för med sig erfarenheten närmare vanliga applikationer samtidigt som DeFi-principen om att vara icke-frihetsberövande och tillståndslös behålls.

Detta kan ses i markeringsfunktionerna som PlotX meddelade via deras senaste blogginlägg om mainnet-utgåvan:

  1. Gasfri förutsägelse – via metatransaktioner som abstraherar processen för användare så att de bara behöver göra en enda transaktion samtidigt som de gör förutsägelser
  2. Smidig token-överbryggning – via cross-chain swap-teknik som gör det möjligt för användare att flytta $ PLOT mellan Ethereuem, Polygon och andra EVM-kompatibla kedjor som BSC & Solana, från själva applikationen
  3. Garanterade likviditetsavsättningar – via anpassning av marknadsskapare för att tillhandahålla likviditet på nya marknader, vilket gör det lukrativt för användare att delta i
  4. Enkel upplevelse ombord – för användare, särskilt de som inte är bekanta med metamask- och RPC-ändringar, att logga in med sina e-postadresser utan att kompromissa med Dapps icke-vårdnadsmässiga karaktär

Teamet har byggt en klassprodukt och är mycket mottaglig för samhället. Enligt färdplan, uppgraderingar i V2 slutar inte här; många nya funktioner är planerade att introduceras som kommer att förse användare med spännande nya förutsägningsmöjligheter.

Ish Goel, medgrundare PlotX, delar sina tankar “Det har varit en spännande resa för oss sedan lanseringen av PlotX v1 i oktober 2020. Förutsägelsemarknader har alltid varit ett spännande derivat för kryptohandlare. Men de har alltid mött utmaningarna med en komplex UX, höga gasavgifter och låg marknadslikviditet som också har resulterat i brist på tillväxt i utrymmet. Med PlotX v2 har vi arbetat tillsammans med vårt samhälle för att lösa dessa utmaningar genom att införa en översyn av UX, distribuera på Polygon och införa mekanismer för att starta likviditet för nya marknader. Gemenskapen har reagerat positivt på dessa funktioner och vi är väldigt glada att avslöja mainnet-appen för dem liksom det större kryptohandelsgemenskapen!

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en konsekvent källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om PlotX

PlotX är ett tvärkedjigt Prediction Market-protokoll byggt av ex-CTO från Nexus Mutual (> 1 miljard dollar mcap). Det möjliggör förutsägelser av kryptotillgångspriser, som “Vad blir priset på BTC / USDT under den närmaste 1 timmen?”
PlotX kallas Uniswap of Prediction Markets och är det enklaste och roligaste DeFi-derivatet för kryptohandlare.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://plotx.io/
Ansökan: https://app.plotx.io
Twitter: https://twitter.com/TryPlotX
Telegram: https://t.me/plotx_official
Blogg: https://medium.com/plotx
Disharmoni: https://discord.com/invite/8CWNQnG
Reddit: https://www.reddit.com/r/PlotX/

Source link