Peak 2021 är redan här när Schiff och Musk går in på Aubergine Twitter Meltdown


Peak 2021 är redan här när Schiff och Musk går in på Aubergine Twitter Meltdown 101
Peter Schiff. Källa: en videoskärmbild, Youtube, Peter Schiff

Bitcoins (BTC) ärkskeptiker Peter Schiff och crypto man-of-the-moment Elon Musk har kommit till virtuella slag på (du gissade det) Twitter i ett ordkrig över BTC … och vegetabiliska emojis.

Ja, 2021 har precis gått ut 2021 och kryptoförespråkare på den sociala medieplattformen har en fältdag, trots gigantiska BTC-likvidationer och tumlande / återhämtande kryptopriser.

Schiff, VD för Euro Pacific Capital, är förmodligen världens mest kända guldfel – och har upprepade gånger försökt hyra värdet av guldköp över nästan alla andra tillgångsslag, särskilt BTC.

Han har gjort en vana att göra sin röst hörd med uttalanden “Jag sa till dig” när BTC-priserna börjar på en nedåtgående kurva. Så med priserna som nu sjunker till den viktigaste tröskeln på 45 000 USD, tog Schiff – direkt i kö – till Twitter för att galna,

”Två veckor efter att Elon Musk meddelade att han spenderade 1,5 miljarder USD i aktieägarpengar för att köpa bitcoin, Tesla aktier gick in på en björnmarknad, som sjönk 20% från sin högsta tid den 25 januari och 16% sedan avslöjandet av bitcoin-köp. Inte ett exempel andra vd kommer sannolikt att följa! ”

Han var noga med att märka Musk i sitt inlägg. Och Tesla-chefen svarade ordentligt med en kortfattad emoji: den ökända aubergine- eller auberginikonen.

Vissa kanske har lämnat det åt det. Men inte Schiff, som svarade genom att skriva,

”Så Musk kallade mig i princip en kuk. Jag måste ha träffat en nerv med den tweetet. För någon av hans intellekt hade jag förväntat mig ett mer tankeväckande svar, inte något man skulle höra på en lekplats. ”

Men som många kommentatorer var glatt snabba att påpeka, i vanligt nättal, används inte aubergine-emoji för att hänvisa till den manliga fallusen på det sätt som Schiff förstod – utan snarare till en sexuell handling som involverar den.

En tumregel med alla högprofilerade Twitter-baserade kryptopat är det Binance chef Changpeng “CZ” Zhao är tvungen att vada in någon gång med ett banalt bidrag. Men i Musk-Schiff-uppgörelsen kunde hans ingripande inte ha varit bättre tidsbestämt ur komisk synvinkel.

Och detta uppmanade Schiff att borst,

“Så [Musk] sa jag verkligen att jag skulle räcka upp det? ”

Ett antal användare frågade hur det kunde vara att en sådan underhållande webbplats som Twitter kunde vara gratis.

Jay Hao, VD för OKEx, instämde också, menar att någon behövde skapa en minnesmässig icke-fungibel token (NFT) för tillfället.

Under tiden verkade BTC-förespråkare WhalePanda och andra vara glada att hugg popcorn och njut av turen.

___
Läs mer:
Peter Shiff’s ‘Lost’ Bitcoin ‘Mystery is Solved’!
– Ingenjör Elon Musk säger att Bitcoin är mindre dumt än kontanter
– Tesla-styrelseledamotens krypto ‘intressekonflikt’ kan fördärva Bitcoin Buy
– Elon Musk erbjuder att ‘betala faktiskt $’ om hundvalar tömmer sina plånböcker
– Den minnesvärda marknaden: Musk DOGEing Again, Lindsay Lohan misslyckas med att skicka BTC till månen
– Elon Musk Rages at Wallet, May Land in Hot Water from Regulators
– Bitcoiners Borst när Muskeldriven Dogecoin-raket åter går in i topp 10

Source link