Paybis lanserar omedelbara bankbetalningar globalt, sänker avgifterna till 0,99%

Av | juli 7, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Paybis

Pressmeddelande: Paybis introducerar omedelbar bankbetalningslösning för Storbritannien och EU; lägger till stöd för lokala bankbetalningar i USA och SWIFT USD för internationella kunder.

7 juli 2021, Edinburgh, Skottland – Det globala kryptokursutbytet Paybis introducerar flera nya betalningsalternativ för sina internationella kunder. Paybis-användare kommer nu att kunna köp kryptovalutor använder Förenade kungarikets (UK) snabbare betalningssystem och Europeiska unionens (EU) gemensamma europeiska betalningsområde (SEPA) för omedelbara insättningar i GBP respektive EUR. Börsen har också lanserat lokala bankbetalningar i USA (USA) samt SWIFT USD för att tillåta internationella betalningar.

En världsomspännande lösning till bästa pris

Dessa tillägg är en del av Paybis uppdrag att hjälpa sina kunder att delta i kryptovaluta- och blockchainvärlden genom att sänka kostnaderna och sänka inträdeshindret. Som en del av lanseringen av nya betalningsalternativ sänker Paybis sin avgift för kryptovalutainköp till 0,99% från 2,99%, samt ökar utgiftsgränserna för alla kunder, från 200 000 USD i enskilda inköp, till 1 000 000 USD.

Paybis on the Move

Paybis har varit upptagen med att utveckla sina utbytestjänster för kryptovaluta sedan grundandet 2014. Det globala utbytet av kryptovalutor har lagt till flera funktioner, inklusive en blogg för att hjälpa sina användare att hålla jämna steg med den snabbt utvecklande kryptovärlden, ett referens- och anslutningsprogram som belönar användare som hänvisar nya handlare och ett nyhetsavsnitt så att dess användare kan hålla jämna steg med börsens utveckling.

Paybis har också infört krypteringsspårningssidor som alla kan använda för att kontrollera priser i realtid. Dessutom kan en kund kontrollera bitcoinpris eller något annat kryptopris i mer än 90 olika lokala valutor. Dessutom har Paybis lagt till kryptokalkylatorsidor, vilket gör det möjligt för besökare och kunder att enkelt beräkna värdet på en av de 400 kryptotillgångarna i flera olika valutor. Alla dessa funktioner är avsedda att säkerställa att kunderna kan köp bitcoin och andra valutor enkelt och effektivt. I mars 2021 tillkännagav börsen också att de förbereder sig för att erbjuda support till New York-kunder, vilket skulle öka det totala antalet amerikanska stater som det tjänar till 49.

Om Paybis
Paybis är ett kryptovalutautbyte som möjliggör användarvänligt köp av Bitcoin och andra kryptovalutor via en mängd olika betalningsmetoder, inklusive debet- och kreditkort, omedelbara bankbetalningar i Storbritannien och EU, lokala bankbetalningar i USA och SWIFT USD för internationella kunder. Börsen ger också stöd för över 50 lokala valutor, i 180 länder. Inom räckvidden ingår också 48 amerikanska stater. Paybis tar inte vård av kundernas medel, vilket innebär att användarna alltid har kontroll.

Slutligen erhöll Paybis också en tillfällig kryptoassetregistrering från Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA), vilket gjorde det möjligt att verka i tillsynsmyndighetens jurisdiktion i väntan på bedömning av lämpligheten för att få en permanent licens. FCA: s väglednings- och regelverk är inriktade på att förhindra olaglig verksamhet i kryptorummet och uppmuntra en säker handelsmiljö för att främja ett omfattande antagande av kryptovalutor.

Kolla upp Paybis för mer information om deras serie av utbytesprojekt för kryptovaluta.

Följ Paybis vidare Twitter.
Gilla & prenumerera på Paybis den Youtube.
Kontakta Paybis via e-post: [email protected].

Kontaktinformation för media
Kontaktnamn: Innokenty Isers
Kontakt e-post: [email protected]

PAYBIS är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsråd, eller ett erbjudande att investera, eller en stimulans att öppna ett konto hos Paybis eller delta i någon finansiell transaktion.

Source link