Paraply för att lista UMB-token med BitMax

Av | mars 10, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

BitMax Paraply UMB

BitMax.io (BTMX.com), en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggdes av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av UMB-token (UMB) under handelsparet UMB / USDT den 10 mars klockan 9:00. är EST.

Umbrella Network är en samhällsägd, decentraliserad orakeltjänst som tillhandahåller säkra, billiga och massivt skalbara datalösningar för blockchain och decentraliserad finansiering (DeFi) -applikationer. Den inhemska UMB-token används för styrning och likviditetsbelöningar i ett delegerat bevis för stavsystem.

Paraply ger tillgång till data som tidigare inte var tillgängliga för blockchain-utvecklare i flera segment, inklusive kryptotillgångar i mitten och långsvans och finansiella verkliga data. Nuvarande oracle-lösningar kräver att användarna kompromissar mellan datasäkerheten eller datans färskhet / livlighet. Med Umbrella kan utvecklare ha båda.

Nyligen har flera orakelprojekt gått in i kryptovalutans ekosystem; många av dessa projekt är dock fortfarande i ett tidigt skede med minimal produktutveckling och livskraftiga affärsmodeller. Umbrella Network försöker vara den tredje livskraftiga produkten på marknaden efter branschledare Chainlink och Band Protocol.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande plattform för digital tillgångshandel med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust design som sträcker sig från kontanter till marginalhandel, derivathandel, stakingprodukter och andra investeringar lösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Om paraply

Umbrella Network är en Layer 2 Oracle-teknik som levererar data med frekvens, volym och överkomliga priser för att möjliggöra DeFi i skala. Umbrella har en stark kombination av erfarna tekniska och affärsinriktade team, respekterade och inflytelserika investerare, viktiga opinionsledare, närvaro på sociala medier och befintlig dragning av partnerskap och produktutveckling. Kort sagt är Umbrella väl positionerat för att vara en viktig aktör i DeFi-utvecklingen under kommande år.Source link