PACT lanserades på DEX-plattformar

Av | maj 19, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

PactSwap

Den 20 maj rullade det nya decentraliserade börsen PactSwap ut jordbruksegenskaper. 25 miljoner PACT kommer att ges bort till deltagarna under den första månaden – 12,5 miljoner under de första tio dagarna och 12,5 miljoner de närmaste 20 dagarna. För närvarande är token prissatt till USDT 0,47; Därför, om dagens ränta beaktas, kommer PactSwap-jordbrukare att tjäna motsvarande USD 11,75 miljoner under den första månaden.

Tack vare gynnsamma förhållanden får deltagarna i likviditetspoolen en stor andel, utökar sitt deltagande och fortsätter att öka vinsten under den första månaden. Genom jordbruk kommer deltagarna att kunna få 100 miljoner PACT-tokens under fyra år. Här är ett giveaway-schema efter den första månaden:

  • 12,5 miljoner PACT-token tilldelades för nästa 150 dagar.
  • 12,5 miljoner PACT-token tilldelades för nästa 180 dagar.
  • 50 miljoner PACT-token tilldelades för de återstående 1080 dagar.

Förutom jordbruk och handel planerar börsen att lansera en NFT-token för att spela prestationer.

Förutom att gå in på sin DEX-plattform, PACT-token finns nu på de stora börserna PancakeSwap och UniSwap. Användare kan njuta av lönsamt jordbruk och handel med alla fördelarna med anonymitet där.

Flera funktioner
PACT kom nyligen på marknaden; därför erbjuder dess skapare gynnsamma förhållanden inte bara på det decentraliserade utbytet för att utveckla sitt samhälle. Den centraliserade plattformen p2pb2b.io erbjuder intäkter och satsar möjligheter med en årlig vinst på upp till 40% samt rabatter på avgifter och exklusiva gåvor.

Sättet PACT-spelare interagerar är redan förbättrat och utvecklas ständigt. Besök webbplatsen för att lära dig mer, hitta länkar till tokenhandel och kolla in kommande evenemang.Source link