Oxygen Protocol för att lista OXY-symboler på BitMax


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

BitMax syre

BitMax.io (BTMX.com), en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har tillkännagett den gemensamma primära noteringen av Oxygen token (OXY) med auktionsanpassning för sina plattformsanvändare. Auktionen börjar på Bitmax den 11 mars kl 9:00 EST och listan kommer att visas live den 16 mars kl 9:00 EST.

Oxygen Protocol är ett on-chain, decentraliserat, icke-vårdnadsfullt mäklare som bygger på Serum DEX och ekosystem, som körs på snabb Solana offentlig blockchain och sådd av Maps.me 2.0: s massiva användarbas. Syre kommer att börja med ett lånelånsprotokoll innan de går över till att återskapa kvasi-marknadsplatsenheter som vanligtvis ingår i investeringsbankerna och gör dem tillgängliga för alla.

Syre bygger på en poolbaserad infrastruktur, där användare kan skapa en pool genom att sätta in sina tillgångar och markera vilka som ska lånas ut. Clearingpriset för Oxygens utlåning är marknadsbaserat genom on-chain orderboksmatchning med Serum DEX, istället för en förinställd, manuellt justerad marknadsmodell. Användare kan generera avkastning på sin portfölj medan de lånar andra tillgångar samtidigt (multipel användning av samma säkerhet), maximera nyttan av sin portfölj som säkerhet när de lånar och interagera med Serum-ekosystemet och DEX-direkt från sina pooler med strömlinjeformad pool handel.

Oxygen Protocol är orderbaserad, vilket gör det möjligt för användare att få ett rimligt pris för upplåning / utlåning. Syre möjliggör också flera användningar av samma säkerhet och posten av hela din portfölj som säkerhet att låna (vilket innebär lägre portföljlikvidationsrisk).

För att driva plattformstillväxten kommer Oxygen att bli sådd med de 140M-registrerade användarna från Maps.me: s användarbas som kommer att generera avkastning från sina inbäddade plånböcker, vilket startar Oxygen som en av de största fintech-applikationerna.

Syre är också byggt på Solana blockchain, som kan stödja över 50 000 TPS, med blocktider på 400 ms och transaktionskostnader på ca. $ 0,00001, vilket indikerar att syre har skalbarhet som ett helt utländskt P2P-lån och utlåningsprotokoll.

Oxygen Protocol kommer att använda 100% av nettoomsättningen till förmån för OXY-tokeninnehavare. Tecken
innehavare kan bestämma hur exakt de ska rikta nettointäkterna för Oxygen Protocol plus community-fond när det gäller att köpa, bränna, erbjuda insatsavkastning eller något annat.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande handelsplattform för digitala tillgångar med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust och innovativ design som sträcker sig från kontanter till marginalhandel, derivathandel, stakingprodukter och andra investeringslösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://bitmax.io/
Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official
Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial
Medium: https://medium.com/bitmax-io

Om syreprotokollet

Oxygen Protocol är ett on-chain, decentraliserat, icke-vårdnadsfullt mäklare byggt på Serum DEX och ekosystem, som körs på Solana, och sådd av Maps.me 2.0: s massiva användarbas.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://oxygen.trade/
Twitter: https://twitter.com/Oxygen_protocol
Telegram: https://t.co/dOTnuwRzWA?amp=1

Source link