Överväger du att arbeta för Coinbase? Här är deras nya kompensationspolicy

Av | maj 11, 2021


Överväger du att arbeta för Coinbase?  Här är deras nya kompensationspolicy 101
Källa: en skärmdump, Instagram / Coinbase

Coinbase är att inleda en ny HR-strategi genom att höja kompensationsmålen, ta bort förhandlingarna om lönepaket för sina nyanställda och lansera ett nytt program för årliga aktiebidrag.

Den amerikanska krypteringsjätten med huvudkontor verkar ha kastat ut sitt mer traditionella tillvägagångssätt för nyanställningar och hantering av sin personal, och i ett blogginlägg skisserade dess personalchef, Chief People Officer LJ Brock den nya strategin och förklarade att företaget “återbesöker” nu sina “kompensationsmetoder”.

Flytten, skrev Brock, är utformad för att säkerställa “vi är konkurrenskraftiga på marknaden, en attraktiv arbetsgivare för kandidater och att vår kompensationspraxis förstärker den kultur vi vill bygga.”

Företaget sysselsätter för närvarande nästan 1300 anställda, och i en ansökan till det finansiella regelverket säkerhet och utbytesprovision (SEC) från tidigare i år skrev: ”Vi förväntar oss att en sådan tillväxt kommer att fortsätta under överskådlig framtid. Vi förväntar oss att betydligt öka antalet anställda för att driva och stödja vår förväntade tillväxt. ”

Och företaget verkar vara i takt med sitt prestationsbaserade incitamentsprogram och meddelar att det skulle “ytterligare öka vår kontant- och aktiekompensation” från “den 50: e percentilen bland våra kamrater till den 75: e”, en åtgärd som den sa skulle bli effektiv ” över hela företaget. ”

Dessutom kommer kompensationsförhandlingar för nyrekryteringar att vara ett förflutet, “eftersom våra standarderbjudanden är i världsklass.” Brock skrev att löneförhandlingar tenderar att belöna människor med bättre förhandlingsförmåga, medan “de som inte” har sådana förmågor ofta “förlorar”.

Han tillade att ”dessa förhandlingar kan lämna kvinnor och underrepresenterade minoriteter oproportionerligt, och en skillnad som skapats tidigt i någons karriär kan följa dem i årtionden.”

Istället skrev Brock, “alla anställda i samma position, på samma plats, får samma löne- och aktieerbjudande,” utan “inga undantag.”

Och utbytesjätten vill också fästa fyra år för nyanställningsbidrag till förmån för årslånga bidrag. “Crypto har historiskt varit volatil”, resonerade Brock och tillade: “Det är ett rimligt antagande att vårt aktiekurs också kan vara.”

Omkopplaren skulle vara välkommen, menade han och hävdade att

”När vi växer räknar vi med att fler kandidater kommer att värdera förutsägbarhet i sin årliga ersättning. Istället för ett fyraårigt nytt anställningsbidrag (standard hos många teknologiföretag) kommer de anställda att få årliga bidrag, fördelade på ett års mål som intjänas i sin helhet varje år. ”

Företaget säger att det har stärkt sitt ”antal anställda” med 100% under det senaste året och hävdar att de har anställt anställda i sex nya länder under samma tidsperiod.
____
Läs mer:
– Den mörka sidan av Coinbase Listing
– Coinbase-kontrovers får våldsamma vändningar när Twitter-vd Chime In

– Stora utbyten anställer: Här är vad data säger
– Coinbase tillkännagav “Business Presence” i Indien med nya lokala anställningar

– Kinesiska techjättar betalar stort för Blockchain-talang i trångt fält
– Fler yrkesmän litar på krypto än vill betala i det – undersökningSource link