Över USD 620 miljoner XRP-positioner likviderade medan Ripple CTO utbildar investerare

Av | april 15, 2021


Över 620 MUSD XRP-positioner likviderade medan Ripple CTO utbildar investerare 101
David Schwartz. Källa: En videoskärmdump, Youtube / UNCHAIN-konventionen

Under de senaste två dagarna avvecklades XRP-handlarnas överutnyttjade positioner för mer än 620 miljoner USD, eftersom XRP-fans blev för optimistiska över den senaste rallyt, medan David Schwartz, Chief Technology Officer för Krusning, nådde ut till kryptoinnehavare med ett råd att sälja några av sina kryptotillgångar och minska deras risk och exponering för marknadsfluktuationer.

Av likvidationer till ett värde av 620 miljoner USD den 13-14 april var 80% av dem långa positioner, vilket innebär att handlare hoppades att XRP skulle fortsätta sin rally. XRP, rankad som 4: e efter börsvärde, översteg 1,9 USD igår, innan den korrigerades till 1,62 USD. Klockan 10:06 UTC handlas den till 1,7 USD och minskar med 4% på en dag, vilket minskar sina veckovinster till mindre än 88%. Priset stiger med nästan 296% på en månad och 829% på ett år.

Över USD 620 miljoner XRP-positioner likviderade medan Ripple CTO utbildar investerare 102
Källa: bybt.com

Under tiden, efter föreslår att kryptoinvesterare bör minska risken genom att sälja några av sina mynt och ta vinst om de har “livsförändrande mängder kryptovaluta” tidigare i veckan, idag, adresserade Schwartz “nonsens” “att du inte kan förlora pengar om du säljer inte. “

“Så om du köpte 1 000 USD i krypto och priset sjönk till 500 USD, gick du från inget bättre och inte sämre än någon med 1 000 USD till inget bättre och inte sämre än någon med 500 USD. Att säga att det inte är att förlora pengar är helt absurt, enligt Schwartz.

Schwartz råd har vunnit honom något beröm bland kryptokommentarerna.

Det här är inte första gången Schwartz delade sina tankar om kryptoinvesteringar. I november förra året erkände han att han investerade sina egna medel i mer än 11 ​​polletter som sedan har sjunkit i värde. Schwartz erkänd han hade “absolut” tappat kryptokurs, men siffran var “inte så mycket som jag har gjort.”

Också han tidigare medgav att sälja hela sin eterum (ETH) för cirka 40 000 USD för att sätta solpaneler på sitt hus strax före en körning som skulle ha drivit värdet på hans krypto till cirka 40 miljoner USD.

”Jag förstår fortfarande inte riktigt varför jag sålde allt. Jag antar att jag tänkte att det skulle gå ner igen och jag skulle köpa tillbaka. Men det gjorde det inte. Man kan naturligtvis ångra att man tog för liten risk, ”säger han sa.
____
Läs mer:
– Har Crypto Traders lärt sig? “Endast” USD 600 miljoner likvideras på en timme
– Detta är den största risken för kryptomarknaden enligt Pantera Capital CIO
– XRP fungerar som Ripple Scores Victory, ‘XRP’ överträffar ‘Ethereum’ på Google
– Förlikning är mest sannolikt resultat i Ripple vs. SEC-fall – Advokat

Source link