OptionRoom Listing på AscendEX

Av | april 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

OptionRoom

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggdes av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av OptionRoom Token (ROOM) under par USDT / RUM den 13 april kl 13:00 UTC.

OptionRoom är ett användarstyrt oracle- och prognosprotokoll byggt på Polkadot. OptionRoom kan fungera som en OaaS – Oracle som en tjänst där oracle-förfrågningar löses genom styrning. Oracle-förfrågningar kostar en avgift och ett lösningsincitament betalat i RUM, belönat för att begära lösare.

OptionRoom tillåter användare att skapa och delta i evenemangsderivat kopplade till verkliga resultat genom samförstånd om styrning. OptionRooms uppdrag är att skapa ett självständigt protokoll med flera användningsfall som drivs av samhället. Genom att belöna ärliga protokolldeltagare och straffa dåliga aktörer syftar OptionRoom till att skapa en styrning som är kopplad till den verkliga världen utan att förlita sig på externa dataströmmar.

OptionRoom har tre kritiska särskiljande produktfunktioner. De erbjuder unika användarincitament, ett verkligt decentraliserat mänskligt orakel och gränslösa prognosmarknader som beslutas av styrning.

Prognosmarknadsprojekt har ofta användbarhetsproblem när det gäller deras användarupplevelse. För att lösa detta har OptionRoom anställt ett begåvat UX-designteam för att ge en sömlös upplevelse till både nya och erfarna användare.

ROOM-token används som en betalningsmetod för att skapa prognosmarknader och oracle-förfrågningar och används också för att belöna användare för deltagande i protokollet.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande krypto- och digital tillgångs finansiell plattform som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om OptionRoom

OptionRoom är ett användarstyrt oracle- och prognosprotokoll baserat på Polkadot. OptionRoom har förmågan att fungera som en OaaS – Oracle som en tjänst där oracle-förfrågningar löses genom styrning.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://www.optionroom.finance/
Twitter: https://twitter.com/option_room
Telegram: https://t.me/OptionRoom
Blogg: https://optionroom.medium.com/

Source link