ONI.exchange är här, och de lanseras i stil!

Av | maj 11, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

ONI.exchange

Cryptocurrency DeFi, egna AMM, NFT och Yield Farm ONI.exchange, delade några insikter om deras nuvarande framsteg och planer framöver. De har skapat BEP-20 ONI-token på Binance Smart Chain-nätverk, vilket kommer att driva ett stort ekosystem runt dess DeFi-utbyte.

ONI.exchange skapades för att ge intjäningsmöjligheter för alla. Det syftar till att bli ett av de största namnen i DeFi-rymden genom att tillhandahålla lösningar som gör det möjligt för vem som helst att tjäna pengar genom att helt enkelt använda sina nuvarande och kommande tjänster (Auto-Compounding, Farm Lock och mer).

För närvarande har de två PRE-SALES som körs innan plattformen lanseras. Först är på deras partnerbyte ProBit och kräver KYC-verifiering. För det andra är IFO på ThunderSwap, där vem som helst kan köpa ONI-tokens med sina BNB-tokens och göra anspråk på dem efter att FÖRSÄLJNING är över. Det officiella lanseringsdatumet är fredagen den 14 maj när de öppnar insättningar och slutligen, på måndagen den 17 maj, börjar präglingen. Full Smart Contracts-revision är också på gång av HashEx revisionsföretag och kommer att släppas och vara tillgänglig före lansering, tillsammans med många andra säkerhetshandtag som gör ONI.exchange till en av de säkraste och riskfria möjligheterna på marknaden idag.

ONI.exchange VD, Gregor avslöjade sina planer och förklarade vad de vill uppnå och hur de skiljer sig från andra för närvarande liknande projekt i DeFi-rymden. Huvudfokus för ONI är NFT och stabila vinster.

Eftersom ONI.exchange ONI-token är myntbar betyder det att de måste bekämpa inflationen genom återköp av ONI-tokens och att bränna dem regelbundet. Med tiden växer det totala utbudet av tokens vid de flesta DEX-börser, vilket gör tokens mindre värdefulla.

ONI.exchange-lösningen på detta problem är att bygga ett ekosystem runt ONI.exchange, som gör att de kan bränna mer, hålla inflationen stilla eller till och med minska den om det behövs, vilket gör ONI-token till en mycket värdefull och stabil tillgång i kryptorummet.

De utformar också NFT-system med avelsbara ONI NFT-karaktärer, som du kommer att kunna växa till vuxna och senare använda i deras ONI Legends-spel, liknande Axie Infinity.

Vad de kommer att bygga kring ONI.exchange är som följer: Först är ONI Market (ONIM), där du kommer att kunna köpa, sälja, handla och samla ONI NFT. Andra i raden är ONI Shards – En separat supergård med token ONIS (ONIS-tokens kommer att behövas för uppfödning av ONI NFT-tecken och du kan bara göra / få ONIS genom att sätta ONI i ONI Shards superfarm och senare genom att köpa dem på marknaden). Den tredje är ONI Legends – Spelet som liknar Axie Infinity som introducerar ONI-strider, landspel och tomter, nft-föremål, tillbehör och mer.

Alla dessa plattformar fungerar sömlöst med varandra och använder ONI-tokens.

Om allt ovanstående blir realiserat kommer ONI-token att bli en av de mest värdefulla tillgångarna i kryptovärlden och ONI.exchange bland de största DeFi-namnen som vi känner till.

För att visa stöd, få lite ONI innan börsen startar och hjälp dem att uppnå sina mål snabbare.

Nedan är de viktigaste länkarna angående ONI.exchange:

FÖRSÄLJNING (slutar 13.05.2021):

  1. IFO på ThunderSwap: https://thunderswap.finance/ifo (Ingen registrering, KYC eller landsbegränsningar, enkelt köp med BNB-tokens),
  2. IEO på ProBit: https://www.probit.com/en-us/ieo/oni-round1/1 (Registrering och KYC krävs, landsbegränsningar (USA), köp tillgängliga med PROB, BTC, ETH, USDT och XRP-tokens / mynt)

Hemsida: https://oni.exchange

Dokument / vitbok: https://oni-exchange.gitbook.io/oni-exchange/

Community (Telegram): https://t.me/oni_exchange

Twitter: https://twitter.com/oniexchange

Instagram: https://www.instagram.com/oniexchange/

Source link