OIN satsar på AscendEX

Av | april 17, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Cryptonews

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-veteraner för kvanthandel, har meddelat lanseringen av sin insättningstjänst för OIN token (OIN) den 16 april kl 13:00 UTC.
AscendEX innovativa staking-produkt gör det möjligt för användare att delta i staking och tjäna belöningar direkt på plattformen. OIN går med i en växande portfölj med anmärkningsvärda tokens inklusive DOT, ATOM och XTZ. AscendEX kommer att få valideringsbelöningar genom att köra en OIN-nod som sedan skickas vidare till satsande användare.

OIN är den första DeFi-plattformen som tillhandahåller likviditetsbrytning genom deras decentraliserade börs och en låneplattform som börjar med Ontology-plattformen och i slutändan expanderar till andra toppplattformar genom tvärkedjefunktionalitet. OIN kommer att bygga bryggtekniken för att sömlöst integrera Ethereum i sitt ekosystem, vilket öppnar upp för alla nuvarande DeFi-rymdspelare. OINs engagemang för DeFi återspeglas i dess trekantiga uppdrag: att bli porten till DeFi, främja DeFi-industrin och växa DeFi-rymden till mognad.

OIN-ekosystemet bygger på det andra lagret av OINChain, vilket ger det kedjekapacitet och tillgång till olika offentliga kedjor. Detta ger ett kraftfullt verktyg för att lägga en stark grund för framtida användningar. Baserat på Ontologys nätverk ansluter deras plattform först med Ontology-ekosystemet för att utvidga sin ursprungliga plattform: OIN-Swap, OIN-Wallet, OINDAO, USDO stabilt mynt och OIN-Lend. Som ett resultat kommer tillgången till deras ursprungliga plattform att ökas massivt genom bryggtekniken, vilket öppnar upp andra offentliga kedjor, inklusive Ethereum-nätverket.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om OIN

OIN är den första DeFi-plattformen som tillhandahåller likviditetsbrytning genom deras decentraliserade utbyte, liksom en låneplattform som börjar med Ontology-plattformen och i slutändan utvidgas till andra toppplattformar genom tvärkedjefunktioner. OIN kommer att bygga bryggtekniken för att sömlöst integrera Ethereum i sitt ekosystem, vilket öppnar upp för hela det nuvarande DeFi-utrymmet.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://oin.finance
Twitter: https://twitter.com/FinanceOin
Telegram: https://t.me/OIN_Finance_Eng
Blogg: https://medium.com/oin-finance

Source link