Nya mynt, ändringar av BlockFi-räntekonton och mer

Av | juli 10, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

BlockFi: Nya mynt, ändringar av BlockFi-räntekonton och mer 101

Cryptoasset-plattformen BlockFi lägger till nya funktioner och mynt, vilket förbättrar sitt befintliga erbjudande för dagen, till glädje för sina användare. Förutom nya stödda tillgångar anpassar plattformen också sina priser för BlockFi Interest Account (BIA), inför ett nytt partnerskap och mer. Här kommer vi att erbjuda en översikt över vad som nyligen har förändrats.

Nya tillgångar

BlockFi har nyligen lagt till Multi-Collateral Dai (DAI), Basic Attention Token (BAT) och Uniswap (UNI) till sitt erbjudande. Dessa tillgångar är föremål för en inledande APY-ränta när de innehas på ett BlockFi-räntekonto (BIA), giltigt till och med den 31 juli: för DAI kommer denna ränta att gå upp till 8,5%; BAT får upp till 3,65%, medan UNI kommer att ha upp till 3,75%. Kunder bör också komma ihåg att kursen kan anpassas i augusti, beroende på marknadsförhållandena, men tillgångarna kan också bytas mot andra tillgängliga på plattformen.

Medan var och en av dessa tillgångar har sin egen uppsättning förmåner och användningsfall, vilket gör dem till ett användbart tillskott för alla kryptoentusiaster som uppskattar tekniken och vill delta i deras ekosystem, är de också extremt användbara för att diversifiera portföljer. Med sina starka grunder har varje tillgång redan sin nisch som den tillhör, vilket gör den till ett välkommet tillskott till någons portfölj.

BlockFi: Nya mynt, BlockFi-ränteförändringar och mer 102

Ändrade BlockFi-räntor (BIA)

BlockFi uppdaterar ständigt sina räntor baserat på marknadsförhållandena. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Litecoin (LTC), PAX Gold (PAXG), USD Stablecoins (BUSD, GUSD, PAX och USDC) och Tether (USDT) uppdaterades med nya priser och nivåer som trädde i kraft den 1 juli. De nya priserna finns tillgängliga på deras hemsida.

Dessa räntor tillämpas på alla tillgångar som finns på ett BlockFi-räntekonto och görs så att plattformen kan fortsätta leverera högkvalitativ, långsiktig service och givande ränteavkastning trots marknadsvolatilitet och ofta dramatiska prisförändringar. För kunder betyder detta att BlockFi förblir en av de bästa plattformarna för att uppnå och upprätthålla finansiell stabilitet med hjälp av kryptotillgångar, oavsett vad som händer på marknaden.

Partnerskap med Matt James

Plattformen har nyligen samarbetat med Matt James, den senaste tävlingen i ABC-serien The Bachelor. James kommer att hjälpa BlockFi att utbilda allmänheten i olika frågor som rör kryptovalutor, deras antagande, kryptointegrering i befintliga finansiella tjänster och demokratisering av tillgång till kryptoinvesteringar. Den första delen av utbildningsserien är redan live, med ytterligare fem på gång, där James bryter ner grunderna för krypto utan jargongen som ofta skjuter ut människor.

Specialerbjudande: BlockFi erbjuder för närvarande en bonus som beror på beloppet du sätter in. Denna bonus kan gå upp till 250 USD och betalas direkt till ditt konto i BTC.Source link