Nya Multimillion Crypto Investment Rounds, Binance Uttag + Fler nyheter

Av | juli 28, 2021


Nya Multimillion Crypto-investeringsrundor, Binance-uttag + Fler nyheter 101
Källa: Adobe / andreyphoto63

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn för dagens krypto nyheter.
______

Investeringar nyheter

 • Större Bitcoin gruvarbetare Genesis Digital Assets har tillkännagett en aktiefinansieringsrunda på USD 125 miljoner för att köpa utrustning och bygga nya datacenter i USA och Norden. Finansieringsrundan kommer från Kingsway Capital, en UK-baserad private equity-fond med fokus på framväxande marknader med över 2 miljarder USD i tillgångar under förvaltning, sade gruvföretaget.
 • BTC belönar företaget Lolli sa att det har avslutat en 10 miljoner USD-finansieringsrunda ledd av Acrew Capital. Finansieringen kommer att bidra till expansionen av företaget, anställningar, nya partnerskap och vidareutveckling av den nyligen lanserade mobilappen, sa de.
 • Fintech-produkt Eco har meddelat en insamlingsrunda på 60 miljoner USD som leds av värdepappersföretag Aktivt kapital och L Catterton och sällskap av befintliga investerare som a16z Crypto. Projektet hade tidigare samlat in 26 miljoner USD i en finansieringsrunda i mars.
 • Crypto gruvföretag Stronghold Mining försöker höja 100 miljoner USD i ett börsintroduktion (IPO), enligt regleringsdokument. Stronghold flyttar för att utvidga omfattningen av sin verksamhet med ytterligare produktionsanläggningar som bearbetar avfallskol, som har de flesta av sina toxiner eliminerat, och producerar flygaska som senare kan användas som gödningsmedel, sa de.
 • “Multichain relayer-infrastrukturnätverk” Biconomy sa att det har samlat in 9 miljoner USD i en privat finansieringsrunda som leds av värdepappersföretag DACM och Mekanismhuvudstad. Fonderna kommer att hjälpa företaget att ytterligare skala sina nuvarande produkter, säkerställa flerkedjiga transaktionsinfrastrukturer och göra viktig teknisk utveckling, sa de.
 • Handelsapp Robin Hood arbetar med en ny funktion som hjälper till att skydda användare från kryptoprisvolatilitet, rapporterade Bloomberg. Funktionen, som kallas “prisvolatilitetsskydd”, har ett meddelande i koden som läser “För att skydda dina beställningar mot prisvolatilitet kan vi ibland hoppa över dina återkommande beställningar eller köpa mindre än ditt valda belopp.”

Utbyter nyheter

 • Binance sänker sina dagliga uttagsgränser från BTC 2 till BTC 0,06 (c: a USD 2 000) för konton som bara har klarat sin grundläggande kontoverifiering, VD Changpeng Zhao saoch tillade att detta steg är en del av deras ansträngningar att följa regler genom att öka deras kunskap-dina-kundinsatser.

Regulationsnyheter

 • De Kommissionärens kontor på Malta bekräftade att den har hittat de konton som arkiverats av Binance Blockchain Charity Foundation för åren 2018, 2019 och 2020, ursprungligen inlämnad i september 2020, enligt Times of Malta. Denna upptäckt kommer efter att vakthunden varnat stiftelsen att de skulle fortsätta rättsliga åtgärder på grund av den förmodade underlåtenheten att lämna in, men eftersom misstaget var från deras sida kommer inga sådana åtgärder att vidtas, per utlopp.
 • Robinhood står inför en utredning om VD Vlad Tenevs underlåtenhet att registrera sig hos USA: s finansiella industriregleringsmyndighet (FINRA), enligt en lagstadgad ansökan. “Robinhood utvärderar denna fråga och avser att samarbeta med utredningen”, sa företaget.

CBDCs nyheter

 • Den nigerianska centralbankguvernören sa att landet planerar att lansera sin egen digitala valuta (CBDC), kallad ”e-naira”, i oktober per Reuters.
 • Eesti Pank, den estniska centralbanken, sa att den genomförde ett forskningsprojekt om de tekniska möjligheterna för en digital euro tillsammans med Europeiska centralbanken och sju andra centralbanker i euroområdet och fann att “den innovativa digitala eurotekniken baserad på blockchain är mycket skalbar” och ger också “en bra balans mellan integritet och behovet av att uppfylla kraven på penningtvätt.”

Karriär nyheter

 • SEBA Bank, a Tillsynsmyndigheten för finansmarknaden (FINMA) licensierade schweiziska banken har meddelat att de har utsett Sam Lin till deras VD i Asien. Lin har över 15 års erfarenhet av investment banking på Credit Suisse och Barclays, och hans utnämning tjänar till att visa bankens avsikt att erbjuda digitala tillgångstjänster i Asien, sa de.

Source link