Ny Giveaway för PACT Token Holders att vara dubbelt så stor

Av | april 16, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

P2PB2B

Den första etappen av nedgången från P2PB2B Team-utbytet slutade den 15 april. Alla PACT-token-spelare fick sin andel av USDT 1000. Den kommande andra etappen avslutas med en utdelning på USDT 2000 den 29 april. Alla är välkomna att delta. Under droppens sex etapper kommer USDT 30 000 totalt att fördelas mellan deltagarna.

Hur man går med

Gå med i communityn p2pb2b.io för att få 50 PACT-token på ditt saldo. Bjud in nya personer fram till den 1 maj för att få 10 PACT för varje ny användare du hänvisar till. Delta i mynthandel, som redan har startat. Skicka sedan mynt till insatspoolen. Det är här du kommer in i giveawayen.

Varför fortsätta satsa

Den exklusiva droppens huvudregel är att mängden USDT du får står i proportion till ditt bidrag till PACT-insatspoolen. Därför är köp av tokens ett säkert sätt att öka din belöning. Börswebbplatsen har redan funktionaliteten som låter alla lära sig tidigt om summan de kan förvänta sig. Beloppet kan dock variera, eftersom nya deltagare kan gå med under de 14 dagarna mellan dropparna, och alla kan öka sin andel genom att köpa och tjäna PACT-tokens.

Insatserna fortsätter att öka
Det exklusiva droppschemat ger ett högre utdelningsbelopp på varje etapp. Utdelningsdatum är följande:
29 april — USDT 2000
13 maj — USDT 3000
27 maj — USDT 6000
10 juni – USDT 8 000
24 juni — USDT 10 000

Om du inte gör det för att gå med i droppen under den andra presenten kommer något av datumen att göra. Det finns inga gränser för att öka sin andel i gåvorna.

P2pb2b.io-kryptovalutautbytet stöder över 200 kryptovalutor och bearbetar upp till 10 000 transaktioner per sekund. Plattformen innehåller alla viktiga handelsverktyg och garanterar ökad säkerhet för transaktioner.

CryptonewsSource link