NFT Market får en boost på 100 MUSD när OpenSea förvandlas till enhörning

Av | juli 20, 2021


NFT Market får en boost på 100 MUSD när OpenSea förvandlas till enhörning 101
Källa: Adobe / FellowNeko

New York-baserad icke-fungibel token (NFT) marknadsplats Öppet hav sa att det höjde 100 miljoner dollar, värderade företaget till 1,5 miljarder dollar och tillförde mer kapital för att driva NFT-antagandet.

Investeringsrundan, som följde en serie A-serie 23 miljoner USD i mars, leddes av Andreessen Horowitz (a16z), med deltagande från Coatue, tillsammans med Michael Ovitz, Kevin Hartz, Dylan Field, Kevin Durant, Ashton Kutcher och Tobie Lutke, sa företaget.

Företaget hävdar att dess “bredare uppdrag är att skapa system och standarder som möjliggör omvandling av alla typer av digital rikedom till former som verkligen ägs och fritt kan bytas ut.”

OpenSea tillkännagav också cross-blockchain-support, med början med en gasfri marknadsplats på Polygon (MATIC) blockchain. “Köpare behöver inte längre betala blockchain-avgifter när de handlar på OpenSea, och skapare kan helt tjäna sig in i krypto för första gången”, sa de.

“Vi gör produkten mer tillgänglig för en vanlig konsument genom att bygga ut typ av kärnmarknadsintegrering och verkligen stärka OpenSea som varumärket direkt knutet till NFT: er, mycket lik hur Coinbase etablerade sig som varumärket kring kryptovaluta, säger Devin Finzer, VD för OpenSea, till VentureBeat.

Starten såg 160 miljoner USD i försäljning förra månaden och är på väg att passera den siffran denna månad, berättade Finzer TechCrunch.
____
Läs mer:
– NFT Market blir mer aktiv, men priserna sjunker
– Senaste stora NFT-auktioner Testa köparens pristak för historia och konst

– NFT säljs för miljoner, men hur säger du en diamant från en dud?
– Varför NFT är inte bara för konst och samlarföremål

– Tänk på dessa juridiska frågor innan du spenderar miljoner på NFT
– Sotheby’s Record CryptoPunk Auction Ser a Wave of New Bidders

– ‘Almost Feeless’ IOTA NFT Marketplace går för allmän testning
– Crypto Elephant Changes The Way The World Works – Marc AndreessenSource link