NFT-explosion kommer under de kommande två åren och kommer att skapa jobb, säger insiders

Av | april 15, 2021


NFT Explosion kommer över de kommande två åren och kommer att skapa jobb, säger Insiders 101
Ekonomisk frihet – kapitel 2 av Buddyart00. Källa: async.art

Håll dig själv om du tror att du har haft nästan allt du kan tappa från världen av icke-fungibla tokens (NFT) – som industrins insiders på BlockDown 4.0-konferensen säger att en “icke-fungibel tillväxt” explosion “kommer över nästa två år.

Kommentarerna gjordes vid en panelsession på konferensen – som för närvarande strömmar vidare Cryptonews.com – heter “NFTs and the Metaverse: the most ambitiösa trend i krypto?”

En av paneldeltagarna, Sandlådan VD och grundare Sebastien Borget beklagade att varumärken som har blivit angelägna om att tjäna pengar på NFT-trenden helt enkelt “frågar hur man säljer NFT”, medan “en mer långsiktig strategi krävs.”

Han menade att den nuvarande NFT-pushen “bara skrapade på ytan” och att en ökning av “gaming och wearable NFTs” samt andra användningsområden för tekniken skulle ge bränsle för en “explosion” under de närmaste två åren. Därefter skulle styrrelaterade frågor “ta över” när intressenter försökte svara på frågan: “Hur kommer helt decentraliserade ekosystem att fungera?”

Men de goda nyheterna för dem som redan har haft en mage NFT är att insiderna tror att allt detta kommer att stava nya jobb.

Borget menade att när ekosystemet växer kommer behovet av innehållsskapare, liksom kuratorer, att “hjälpa till att vägleda människor genom virtuella världar”, eftersom “digitala identiteter” blir viktigare än “fysiska identiteter”.

Pplpleasr, en 3D-artist som tog rubriker förra månaden efter en NFT av henne Uniswap PR-video hämtade 525 000 USD i en onlineförsäljning, hävdade att “många människor” för närvarande “ser NFT: er som en cash-grab.” Men, tillade hon, detta “kommer inte att vara fallet senare” eftersom det inte är representativt för “rätt tänkesätt.”

“Det är viktigare att bygga värde först”, sa hon, med skapare som sedan helst ville bygga NFT-ramverket runt det värdet.

Jamie Burke, VD och grundare av metavers accelerator Yttre satsningar, hävdade att hans företag i år “arbetade med 100 startups, varav ungefär hälften kommer att vara NFT-relaterade.” Han menade att i framtiden skulle NFT, såväl som augmented reality (AR) och virtual reality-teknik hjälpa “det fysiska och det virtuella att skilja sig från varandra.”

För närvarande sa han att äga NFT: er kanske bara tillåter ägare med möjlighet att “flexa på sina Öppet hav sidor, “men” när NFT: er blir mer sociala och inflytelserika kommer deras värde att bli mer uppenbart. “

Han tillade att den decentraliserade finanssektorn (DeFi) stod för att vinna eftersom “DeFi är inte så intressant just nu”, men med en öppen metavers som “låste upp” ungas rikedom, “som i första hand är digital, inte fysisk,” kunde NFT: er ” mata DeFi och skapa en supercykel. ”

Burke uppgav,

”NFT är gateway-läkemedlet till krypto och själv-[sovereignity]. NFT kommer att vara porten för mainstream till Web 3.0 […] och kommer att vara 100 gånger den möjlighet som krypto är idag. ”

Cathy Hackl, en futurist och författare, menade att NFT: er för närvarande “saknar upplevelseskiktet”, men representerade “slutspel för metaversen.”

NFT, tillade hon snart “kommer att ha ett verklighetslager” och kommer att synas genom AR-glasögon och smarttelefonlänkad teknik.

Avslutade Hackl,

“Världens nästa Coco Chanel blir en 10-åring som för närvarande utformar skinn på Roblox.”

____
Läs mer
– Överlevererad NFT-marknad ser intresse och försäljningssteg
– NFT säljs för miljoner, men hur kan du säga en diamant från en dud?
– Penningtvätt kan försvaga NFT också, förbered dig för stramare kontroller
– Varför skulle någon köpa NFT – en länk till en JPEG-fil?
– Kontrollera dessa 4 Gör dina egna NFT-plattformar
– Icke-fungible 2021: Förbered dina NFT: er för deFi, staking och delningSource link