NewsCrypto samarbetar med Lossless för DeFi Security Solutions

Av | juni 21, 2021


Friskrivningsklausul: Avsnittet Industry Talk innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Newscrypto

NewsCrypto, en decentraliserad plattform som tillhandahåller en all-suite kryptotjänst till investerare och handlare, meddelade den 27 juni att den har samarbetat med Lossless, ett säkerhetsfokuserat decentraliserat kryptoprojekt. De meddelande kommer bland de stigande fallen av DeFi-hackar, med över 50% av kryptohackarna från 2020 tillskrivs detta kommande ekosystem.

DeFi har varit ett hav av möjligheter med futuristiska finansiella innovationer, allt från decentraliserade börser, utlåningsplattformar och derivatmarknader, bland andra produkter. NewsCrypto är en av DeFi-lösningarna som försöker förbättra tillväxten på decentraliserade marknader genom att förse handlare med avancerade analytiska verktyg.

De NewsCrypto plattformen innehåller handelsverktyg som utbildningsmaterial, handelssimulator, marknadsindikatorer och samhällsprognoser. Dessa analytiska verktyg utrustar handlare med rätt information för att fatta beslut eller starta sin handelsresa. Men plattformen var fortfarande utsatt för potentiella hackar fram till dess nyligen samarbete med Lossless.

NewsCrypto-partnerskap med Lossless

Till skillnad från typiska säkerhetslösningar tar Lossless-protokollet ett unikt tillvägagångssätt för att förhindra kryptohack där misstänkta transaktioner kan frysas och granskas. Detta decentraliserade ekosystem med öppen källkod tillåter DeFi-produkter att lägga till en kod för att mildra säkerhetshot genom dess underliggande infrastruktur.

Helst är det Förlust mindre protokollet kan automatiskt frysa misstänkta transaktioner eller med hjälp av dess medlemmar i communityn och hitta. Denna plattform uppmuntrar samhällsdeltagande genom att göra det möjligt för användare att övervaka och analysera för hack, varefter de kan rapportera alla misstänkta transaktioner för frysning. Dessutom kan hackreduceringarna sätta Lossless native token ‘LSS’ för att få nätverksbelöningar för att stoppa potentiella hack.

NewsCrypto har sedan sagt att förlustfria säkerhetsfundament kommer att öka deras plattforms värde betydligt. Enligt pressmeddelandet kommer partnerskapet att göra det möjligt för NewsCrypto att utbilda sina användare om avancerade exploateringssystem. Företaget noterade också att det ser fram emot att integrera de förlustfria decentraliserade säkerhetslösningarna med sina nya blockkedjeprojekt.

Även om det har stulits miljarder dollar med hjälp av DeFi-exploateringar enbart under 2020, är ​​sådana säkerhetsprojekt och utveckling av yttersta vikt, och vi ser fram emot vårt samarbete med Lossless, vilket skapar en säkrare plats för alla i krypto.”Läs meddelandet.

En säker DeFi-framtid

Som tidigare nämnts har DeFi-marknaden varit benägen för hack som har resulterat i miljarder förluster i investerarpengar. Denna trend är en av de skadliga faktorerna för DeFi-moral, eftersom många nybörjare kommer att lämna branschen så snart de har delat med sina pengar. Medan vissa kryptoveteraner kan betrakta det som en “studieavgift” är det kristallklart att DeFi bara kan överleva om ekosystemet är tillräckligt säkert för att bygga förtroende för den potentiella marknaden.

Rutten som NewsCrypto tog är bara början på att säkra DeFi-marknaden för mainstream-adoptioner. Den här allt-i-ett-kryptosviten kommer nu att tillhandahålla minimeringssystem som handlare kan använda när de använder plattformen för daglig analys och kryptomarknadsuppdateringar. Dessutom har handlarna tillgång till den inbyggda NewsCrypto-token ‘NWC’ med flexibiliteten att byta den över tre kedjor; Ethereum, Stellar och Binance Smart Chain (BSC).

NewsCrypto uttryckte vidare optimism i sin produktsvit efter partnerskapet med Lossless,

Med hjälp av detta partnerskap kan vi utbilda vårt samhälle och användare om det nya konceptet att utnyttja begränsning och frysning av transaktioner samtidigt som vi introducerar Lossless som en fungerande leverantör av lösningar och skydd.

Slutsats

DeFi-marknaden är fortfarande i sin experimentella fas, där tidiga deltagare sannolikt kommer att göra lönsamma vinster genom incitament. Det har dock en hög risk som inkluderar den allmänna kryptomarknadsvolatiliteten och hack. Den senare bristen härrör från ekosystemets underliggande infrastruktur – ett grundläggande som kan ändras eller förbättras för att göra marknaden säker. Ändå kan det ta ett tag innan vi har idiotsäkra lösningar för att säkerställa att DeFi-innovationer är hållbara på lång sikt.Source link