New York tar värme från Miami på grund av “Wrong” Crypto Mining Ban Proposal

Av | maj 5, 2021


New York tar värme från Miami över 'Wrong' Crypto Mining Ban Proposal 101
Källa: Adobe / lucamedei

Ett utkast till lagförslag som introducerats av senator Kevin S. Parker, en medlem av New York State Legislature från det regerande demokratiska partiet, försöker införa ett moratorium för kryptovalutagruv i tre år. Flytten har sprängts “som ytterligare ett steg från NY i fel riktning” av Miami borgmästare och republikanska politiker Francis Suarez som har lagt ner mycket ansträngning under de senaste månaderna för att främja den kryptovänliga bilden av sin stad.

Utkastet till lagstiftning ”föreskriver att drift av ett gruvcentrum för kryptovalutor endast ska godkännas efter att en fullständig generell granskning av miljökonsekvensbeskrivningen har slutförts och att ett sådant centrum inte kommer att påverka de statliga målen för växthusgasutsläpp i klimatledningen och samhällsskyddslagen. av 2019 ”.

I propositionens motivering framgår att kryptovaluta ”gruvdrift kräver en stor mängd elektricitet, processen är i sig en energikrävande” och ”hotar inte bara New Yorks klimatmål under [New York’s Climate Leadership and Community Protection Act], men också global energipolitik, såsom Parisavtalet. ”

Flytten kommer strax efter att Parker tillkännagav sin kandidatur till posten som New York City Comptroller, en position som motsvarar ekonomichefen och revisorn för stadens byråer.

Under tiden har räkningen dragit upp Suarez som sa att Miami kunde bryta Bitcoin med användning av ren kärnenergi och förnybara energikällor, vilket står i kontrast till stadens hållning med förslagets bestämmelser.

“Vi vill vara världens kryptogruvhuvudstad och [I] vet att det kan göras hållbart och införliva solenergi, sade borgmästaren.

De senaste åren har lett till en kraftig ökning av kryptorienterade initiativ i Miami och Florida. Bland annat en [URL=”https://cryptonews.com/news/miami-dade-residents-might-be-able-pay-taxes-with-crypto-9944.htm”]förslag[/URL] av Danielle Cohen Higgins, County Commissioner of District 8 från Miami-Dade county, efterlyste inrättande av en arbetsgrupp för att utvärdera möjligheten att göra det möjligt för invånare att betala sina skatter i kryptovaluta.

År 2019 inrättade den statliga lagstiftaren Florida Blockchain Task Force i syfte att studera om och hur statliga, kommunala och kommunala myndigheter skulle kunna dra nytta av ”en övergång till ett blockchain-baserat system för arkivering, datasäkerhet, finansiella transaktioner och tillhandahålla tjänster och identifiera sätt att förbättra regeringens interaktion med företag och allmänheten. ”

Den senaste februari, med Suarez stöd, Miami också [URL=”https://cryptonews.com/news/american-political-leaders-playing-high-stakes-bitcoin-pledg-9211.htm”]passerade[/URL] en resolution för att studera möjligheten att låta sina anställda få hela eller en del av sina löner i bitcoin, vilket gör det möjligt för staden att få betalningar i kryptovalutan och investera stadens medel i bitcoin.
____
[B]Läs mer:[/B]
– [URL=”https://cryptonews.com/news/american-political-leaders-playing-high-stakes-bitcoin-pledg-9211.htm”]Amerikanska politiska ledare som spelar höga insatser Bitcoin Pledge War[/URL]
– [URL=”https://cryptonews.com/news/proof-of-bitcoin-needed-as-critics-competitors-unite-to-play-10017.htm”]Proof-of-Bitcoin behövs som kritiker och konkurrenter förenas för att spela klimatkort[/URL]
– [URL=”https://cryptonews.com/exclusives/a-closer-look-at-the-environmental-impact-of-bitcoin-mining-9869.htm”]En närmare titt på miljöpåverkan av Bitcoin Mining[/URL]

Source link