New York, London, Peking och 20 Crypto-skämt

Av | juli 10, 2021


Ännu en rolig kryptoweek! Circle bestämde sig för att börsnoteras på New York Stock Exchange, och när kryptomarknadssentimentet äntligen steg, skulle Grayscale Bitcoin Trust-aktier frigöras för försäljning, vilket gav en diskussion om vad det skulle betyda för BTC-pris. BNB samlades medan Binance CEO var tvungen att böja sig för tillsynsmyndigheterna under ännu ett bakslag, och Ethereums Londons uppgradering är inställd på augusti, men vissa förändringar tar längre tid att få effekt. Visa-kryptokortanvändare spenderade över 1 miljard dollar globalt under första halvåret i år, den 55 miljarder dollar tunga fonden Marshall Wace förbereder sig för att komma in i kryptoindustrin, och TMEA sa att det syftar till att utöka testningen av IOTAs teknik till fler handelsfält. En New York BTC-gruvoperatör står inför protester, medan Bitcoin-gruvdriftens lönsamhet ökade. Under tiden kommer en berömd mangaserie att ta itu med krypto i en ny historia.

I regelverket fortsätter MiCA genom sina första avläsningar, medan det finns bekymmer relaterade till stallmynt, små spelare och “Elon Musk” -klausulen. Eftersom det fortsätter att slå bitcoin, verkar det som om Kina ännu inte är klar med deras motverkan mot kryptogruv, vilket kan vara bra för bitcoin på lång sikt, och centralbanken beordrade en programvarutillverkare att avbryta verksamheten på grund av sitt misstänkta engagemang i kryptohandel Och ändå ökar krypto-bedrägerierna trots avbrottet. Sydkoreanska affärsbanker “tror alltmer” att endast fyra kryptobörser kommer att överleva efter den 24 september, och landets styrande parti lanserade en kryptotaskgrupp som talar om behovet av att “institutionalisera” krypto. Under tiden fann en undersökning att centralbanker visade tecken på öppenhet för kryptoassets som bitcoin.

Det är inte allt. De kryptoanvändande Barclays Binance-kunderna började söka efter lösningar efter att de bestämde sig för att “skydda” kundernas medel, sade polisen i Sydkorea att kryptobörsen V Global kunde vara i centrum för ett bedrägerinätverk som suger in cirka 2 miljarder USD, SEC kunde lösa med BitConnect-initiativtagare, majoritetsägaren av Bithumb blev åtalad för ett bedrägeri på 88 miljoner USD, norr rajdade sydkoreanska kryptoplånböcker till nästan 310 miljoner USD på två år, och en tidigare Cryptopia-medarbetare erkände att han stal kunddata och cirka 176 000 USD i krypto.

Och nu, deras memejesties, skämt.

__________

Heey, CT! Hur är allt?

__

Låt oss se vad analytiker säger ligger framför oss.

__

Grattis.

__

Det är de små sakerna …

__

Vår tids stora migration.

__

Inga bekymmer, du och dina pengar är säkra nu.

New York, London, Peking och 20 Crypto Jokes 101
Källa: cryptomemeperor / Instagram

__

En titt in i det avlägsna förflutna.

__

Altcoin-köpare / innehavare 23 timmar om dagen.

__

För shitcoin-köpare / innehavare.

__

Absolut, inga bekymmer!

__

Elon-effekten, allmänt känd som elonffekten.

New York, London, Peking och 20 Crypto Jokes 102
Källa: cryptocurrencies_update / Instagram

__

Detta är ett exempel på verbet ’till elon’.

__

På tal om experter:

__

SaylorMoon vs Wild Yellen

__

Inte ens en flinch.

__

Visst vet vi hur. Steg 1: Catsuit up!

__

Och sedan gå till jobbet.

__

Här är skriftliga bevis. Min kusins ​​andra mans svägers styvmors granne säger också att Kina utvecklade korona i ett laboratorium för att döda bitcoins. Eller var det tvärtom …

__

Och för helgen, först en pedagogisk dokumentär …

__

… följt av en hel timmes kul, nu när vi kanske har kommit ut igen. Njut av!

Source link