Nästa vecka kommer Coinbase att offentliggöra Q1-resultat inför COIN-notering den 14 april

Av | april 2, 2021


Nästa vecka kommer Coinbase att offentliggöra Q1-resultat inför COIN-notering den 14 april 101
Källa: en skärmdump, Instagram / Coinbase

Nästa vecka, USA-baserad större kryptoutbyte Coinbase kan ge mer information om kryptomarknadens status under första kvartalet i år, eftersom det strävar efter en direkt notering av sina aktier den 14 april.

Den 6 april kommer företaget att hålla ett konferenssamtal för att diskutera sina beräknade resultat för första kvartalet 2021 och kommer att ge en finansiell utsikter för 2021.

Därför kommer investerare att ha ytterligare en vecka att utvärdera dem och förbereda sig för direkt notering av aktier. Företaget sa att man förväntar sig att dess klass A-aktie kommer att börja handlas på Nasdaq Global Select Market under tickersymbolen “COIN” den 14 april.

Till skillnad från det traditionella börsintroduktionen (IPO), i en direkt notering, säljer företaget aktier direkt till allmänheten utan att få hjälp från mellanhänder. Coinbase sa tidigare att det inte kommer att skaffa något nytt kapital under denna notering. Som rapporterades värderades den till cirka 90 miljarder USD under den sista veckan av handeln Nasdaqprivata marknad.

Enligt Coinbase hade de 43m verifierade användare förra året och 2,8m transaktionsanvändare varje månad. De hävdar också att de arbetar med 7000 institutioner och 115 000 ekosystempartners i över 100 länder.

Tidigare meddelade resultat av Coinbase

Koncernredovisning för verksamhetsuppgifter

Nästa vecka kommer Coinbase att avslöja Q1-resultat inför COIN-notering den 14 april 102
Källa: Coinbase

___
Viktiga affärsmätvärden

Nästa vecka kommer Coinbase att offentliggöra Q1-resultat inför COIN-notering den 14 april 103
(1) Justerad EBITDA är en icke-GAAP finansiell åtgärd. För mer information om vår användning av denna åtgärd och en avstämning av nettoresultatet med justerad EBITDA, se Valda konsoliderade finansiella och andra uppgifter – viktiga affärsmetoder och icke-GAAP finansiell åtgärd – icke-GAAP finansiell åtgärd. NM — Inte meningsfullt. Källa: Coinbase

____
Läs mer:
– Coinbase-notering har störst inverkan på priset bland 6 börser – Messari
– Coinbase tillkännagav “Business Presence” i Indien med nya lokala anställningar
– Coinbase säger att det syftar till att förbättra kundservice, integration med Pro
– Coinbase syftar till direkt USD 1B, visar resultat och planer
– Coinbase ber om ursäkt till europeiska användare för missade högre vinsterSource link