Nästa Meme Crypto Coin?

Av | juli 15, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Raku Coin

När det gäller meme krypto, Doge är ledaren för förpackningen. Men det kan finnas ett nytt mememynt på gång som kommer att skaka upp marknaden.

Det nya myntet är Raku Coin ($ RAKUCO) en ny kryptovaluta som lägger till ytterligare ett mememynt i razziaen.

Liksom Doge, skildrar Raku en hund, med Raku som Pomeranian. Skillnaderna börjar öka. Doges hund är Kabosu, som lever och har det bra och vars ägare inte skapade kryptovalutan. Kabosu har varit ett stort meme i nästan ett decennium nu, och vi förväntar oss inte att det kommer att sluta snart. Raku är en hund som människor kanske inte känner igen.

Raku är tillverkad av Pomeranian-ägarna och skapades efter hundens bortgång 2020. Honar arv från deras följeslagare, inte bara skildrar myntet deras älskade husdjur, men det finns planer på att donera till välgörenhet och hjälpa hundar som gör det inte har ett hem.

Många människor har sitt eget sätt att minnas sina älskade husdjur, men de flesta använder inte kryptovaluta för att göra det. På varje mynt sitter hundens leende ansikte på det, vilket ger valpen ett stort arv.

Att hedra deras husdjur är inte den enda anledningen till att skaparna vill att du ska kolla in Raku. Raku beskriver sig själv som ett ”helt decentraliserat peer-to-peer-mememynt” som ägs av samhället. “Varje användare är (i teorin) en likvärdig ägare och bidragsgivare till nätverket,” fortsätter webbplatsen.

Temat för gemenskapen är över hela Raku, utan förlansering av tilldelning till deras utvecklargrupp.

Försäljning är när tokens säljs till investerare och andra parter som är intresserade före det officiella lanseringsdatumet. Försäljning har sina fördelar, som att få investerare intresserade och belöna utvecklingsteamet. Men det har också några nackdelar, inklusive risken. Inte bara risken utan allmänheten kan vara i en nackdel när mynten släpps. Istället vill Raku vara ett mynt allmänheten kan ha. De fokuserar också på utvecklingen av passiva inkomstsystem / NFT: er / spel / teknik etc.

Tanken är att alla i samhället kommer att få en skälig del av myntet. Efter att ha hållits ges 3 procent av varje transaktion till varje ägare. Målet är allas plånbok växer i realtid. För att tjäna $ RAKUC, håll bara i plånboken så kommer plånboken att växa över tiden.

En annan viktig aspekt av Raku är miljöism. Förutom planerna att bidra till hemlösa djur, vill Raku också göra myntet hållbart för vårt ekosystem och hjälpa miljön i processen.

En fråga om kryptovaluta är dess energiförbrukning, som kan gå utöver din genomsnittliga Internetanvändning. Målet för många myntproducenter är att skapa mynt som använder mycket lite energi och bidrar till miljön och miljömässiga orsaker för att kompensera för eventuella skador orsakade av krypto.

Raku finns tillgängligt på Blockance Binance Smart och Ethereum. Om du vill använda Ethereum, konfigurera din plånbok så att den använder nätverket. Se också till att ha ETH- och BSC-tokens för eventuella avgifter. När du väl har gjort det kan du använda UniSwap för att handla Raku-mynt.

Raku granskas också, med Ether Authority som granskar. Om du vill kontakta Raku för fler frågor kan du besöka deras hemsida. Där kan du hitta mer information om Raku samt dess kontaktadress.

Det kan erhållas genom att besöka MetaMask och ladda ner tillägget. MetaMask är också tillgängligt på iOS och Android, så alla kan komma åt den på vilken enhet som helst. Den som vill titta på Raku har många olika alternativ att välja mellan när det gäller teknisk support.

Eftersom du kan tjäna i realtid är det en ny typ av mynt att prova. De som är kryptovalutaentusiaster, liksom det milt nyfikna avslappnade, kanske vill titta på Raku. Det finns liten risk att kolla in det, och om myntet växer kan det gynna tidiga personer.

Avslutningsvis är Raku ett mynt med en intressant och spännande debut. Kommer det att vara där uppe med Bitcoin och Doge? Svaret kommer med tiden. Marknaden kan vara oförutsägbar, särskilt när det gäller kryptomynt. Men vi tror att myntet kommer att få ånga. Inte bara på grund av dess unika ägande, utan för att Internet verkligen älskar sina djur.

Det är en kryptovaluta som bör ses, eftersom den inverkan det kan ha på marknaden fortfarande inte är känd med säkerhet, men det kan göra ett stänk på lång sikt som en konkurrent till Doge.Source link