När kan vi förvänta oss Bitcoins största förlust 2021?

Av | maj 5, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Bexplus

En av de största förändringarna i kryptosamhället 2020 är den starka antagandet av Bitcoin av institutionella investerare. Företag som Grayscale och JPMorgan började investera i Bitcoin när Bitcoin handlades till 10 000 USD. På mindre än ett år har priset på Bitcoin ökat fem gånger. Emellertid såg Bitcoin en kraftig försäljning förra veckan och korrigerade 20%. När marknaden sjunker snabbt kan institutionella investerare eller valar dumpa sina mynt för att tjäna pengar. På en sådan volatil marknad som kryptovalutor rekommenderas investerare att vidta åtgärder för att kontrollera risker.

Kortsiktiga utsikter: KOL: er skickar varningar

Guggenheims Scott Minerd varnar för att Bitcoin kan sjunka till 20 000 USD.

Med tanke på det massiva drag som vi har haft i bitcoin på kort sikt är det mycket skumt, och jag tror att vi kommer att behöva ha en stor korrigering i bitcoin, Sa Scott. Global Chief Investment Officer i Guggenheim tror att massiva korrigeringar är på väg när kryptomarknaden blir mer skummande.

JPMorgan Chase varnar också investerare för att vara försiktiga eftersom dess analytiker ser bubblor i Bitcoin som kan leda till ytterligare förluster. Deras fokus är på terminsmarknaden.

Medel- och långsiktiga utsikter: Centralbanker som minskar exponering av guld och utforskar CBDC kan hota Bitcoin

Centralbanker har använt guldreserver som grund för sina monetära system, men saker och ting förändras. Enligt Världsguldrådet (WGC) vände centralbankerna till nettoförsäljning i januari och februari för första gången sedan oktober, vilket minskade sin exponering med cirka 16,7 ton.

Bexplus

För närvarande forskar över sextio centralbanker på CBDC, inklusive detaljhandelskedjor för människor och grossistapplikationer för finansinstitut. Kort sagt, CBDC är en digital valuta utfärdad av centralbanker och prissatt i nationella kontoenheter, precis som traditionella fiat. På torsdag sa Norges centralbank att den är redo att börja testa tekniska lösningar för CBDC under de kommande två åren.

Antagandet av CBDC kommer gradvis att hota bitcoins status, som sjönk under 50 000 USD för första gången sedan mars i fredags. Prisfallet fick sin dominans på kryptovalutamarknaden att sjunka under 50%. Under tiden nådde Ethereum en heltidshöjd på 2798 USD den här veckan. Bitcoins funktion som en finansiell tillgång har påverkats. Dessutom kommer dess nackdelar att utgöra ett hot mot dess status som en digital valuta. Därför kan Bitcoins pris fortsätta att sjunka.

Investerarnas fokus flyttas till terminsmarknaden

Med tanke på den möjliga prisnedgången säljer fler handlare sin bitcoin för att täcka förluster. Men detta är inte ett idealiskt sätt.

Futureshandel kan maximera vinsten på volatila marknader. Futureshandel gör det möjligt för handlare att dra nytta av båda riktningarna och säkra förluster när priset på bitcoin faller.

Grundades 2017, Bexplus är en ledande kryptoderivatplattform ackrediterad av MSB (Money Services Business). Erbjuder 100x hävstångsfutahandel på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, etc.

Bexplus – Rekommenderad leveransplattform

  • Inget KYC-krav, registrering med e-postverifiering
  • Demokonto med 10 BTC för handlare att bli bekanta med hävstångshandel
  • 100% bonus för varje insättning och 10% rabatt på transaktionsavgiften
  • Intuitiv och fullfjädrad app på Apple App Store och Google Play
  • 24/7 kundsupport och analytikertjänst (https://t.me/Bexplus_Jane)

Gå med i bexplus, gå lång eller kort för att tjäna pengar.Source link