Muhammad Ali NFT-samlingen

Av | maj 1, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Ethernity

Muhammad Ali Enterprises och Raf Grassetti Present: The Muhammad Ali NFT Collection

Muhammad Ali Enterprises har samarbetat med Ethernity Chain för att eviga Alis arv i blockchain

New York, NY – 29 april 2021 – Muhammad Ali Enterprises (MAE) och filantropifokuserad blockchain-plattform Ethernity Chain (CCC: ERN-USD) tillkännagav idag ”The Muhammad Ali Collection” i samarbete med Raf Grassetti, en av de främsta digitala skulptörer i NFT-samhället. Auktionen börjar den 1 maj kl. 12.00 EDT, exklusive www.ali.com (drivs av Ethernity) och en del av intäkterna kommer att doneras till The Muhammad Ali Center.

Vi är stolta över att samarbeta med Muhammad Ali Enterprises och Raf Grassetti om Muhammad Ali Collection”, Säger Nick Rose, grundare och VD för Ethernity Chain. “Muhammad Ali hade ett livslångt uppdrag att hjälpa dem i nöd, och vårt uppdrag på Ethernity är att fokusera på välgörande ändamål med våra banbrytande projekt, vilket gör detta partnerskap till en naturlig passform. ”

Muhammad Ali inspirerade mig i mitt personliga och professionella liv som han gjorde mot de flesta av oss, Säger konstnären Raf Grassetti. “Det är en ära och ett privilegium att använda mitt hantverk och arbeta med ny teknik för att fira hans liv och skapa den här samlingen för att hjälpa oss komma ihåg det allra bästa.

Authentic Brands Group (ABG), ett varumärkesutvecklings-, marknadsförings- och underhållningsföretag, äger Muhammad Ali Enterprises i samarbete med Lonnie Ali som förvaltare för Muhammad Ali Family Trust (MAFT).

Om Muhammad Ali:
Muhammad Ali är en av 1900-talets mest inflytelserika idrottare och humanitärer och har skapat några av de mest legendariska ögonblicken i sport- och medborgerliga historier. Mer än 50 år efter att han dök ut som guldmedaljist i boxning vid OS i Rom 1960 sträcker sig Alis arv bortom ringen och han fortsätter att bli allmänt erkänd som en av de mest berömda och älskade ikonerna genom tiderna.

Hans ojämförliga arbetsetik, signaturboxningstekniker och rädsla för att stå upp för hans tro, bidrar alla till legenden som är Muhammad Ali. Bland sina otaliga utmärkelser och utmärkelser utnämndes han till Sports Illustrateds “Sportsman of the Century”, GQ: s “Athlete of the Century”, en FN: s fredsbud och har fått presidentens frihetsmedalj och Amnesty International Lifetime Achievement Award. Muhammad Alis arv firas över kulturer och fortsätter att inspirera dagens mest inflytelserika idrottare, artister, musiker och humanitärer runt om i världen.

Följ Muhammad Ali vidare Instagram, Facebook och Twitter.

Muhammad Ali

Bilder av NFT: erna

Muhammad Ali
Muhammad Ali
Muhammad Ali

Om Ethernity Chain:
Ethernity Chain är en gemenskapsorienterad plattform som producerar autentiserade NFT: er och begränsade upplagor och handelskort skapade av dina favoritartister och godkända av anmärkningsvärda figurer. Byggt på Ethereum-nätverket syftar det till att bygga det största A-NFT-biblioteket, belöna dess skapare och samla in pengar för välgörenhetsändamål för alltid. Det är en vinn-vinn-situation där alla gynnar, från NFT-samlare till välgörenhetsorganisationer som arbetar med några av de mest utsatta medlemmarna i samhället. Dess unika DEFI-applikationer gör det möjligt för ERN-tokeninnehavare att odla sällsynta A-NFT, Stake, Farm och rösta om förslag som kommer att ändra Ethernity Chain-ekosystemet. Du kan få exklusiva NFT genom auktionsförsäljning eller jordbruks-ERN och samla belöningar som du kan använda för att lösa in samlarobjekt. En del av försäljningsintäkterna går till våra välgörenhetspartners.

Mediekontakt:
Muhammad Ali Enterprises
Michelle Ciciyasvili – [email protected]

Source link