Möt Olympus – A Token Born From Legends and Fit for the Gods

Av | juli 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Olympus

Skaparna av BogTools, Gabe Coin och Bingus är tillbaka med en annan fantastisk BSC-baserad token – Olympus.

Vad är Olympus?

Olympus är ett dubbelt BUSD-Reflect och återköpssystem som är utformat för att belöna långsiktiga innehavare med belöningar per timme.

Utöver det har Olympus dynamiskt kopplad automatisk likviditetsgenerering och integrerar anti-snipe och anti-bot-funktioner för ökat skydd.

Projektet släpptes den 1 juli via Sabaka Launchpad, där token redan listades på CoinMarketCap och Coingecko. Olympus-token finns också på olika decentraliserade börser som BoggedFinance eller Pannkakbyte för användare att handla fritt, liksom på en av de mest effektiva DeFi-aggregatorerna – 1 tum.

Olympus har också en användarbas som växer med Hermes hastighet, med en grupp av 15 000 Telegramanvändare och över 6 000 tokeninnehavare, där antalet snabbt klättrar mot 10 000.

Tokenomics of Olympus

Olympus samlar gudarnas kraft för att ge sina användare fantastiska belöningar och driva projektet till nya höjder.

Token följer 5 kärnprinciper när det gäller tokenomics:

  • 4% till Zeus. 4% av varje transaktion med OLYMPUS används för att finansiera tokenens återköpskraft
  • 4% till Poseidon. Ytterligare 4% av varje handel läggs till i projektets likviditetspool. När likviditeten överstiger 25% av det totala börsvärdet kommer överskottet dock automatiskt att riktas mot återköpsfonden.
  • 4% till Plutus. 4% av varje transaktion omvandlas automatiskt till BUSD och skickas tillbaka till användarens plånbok, vilket slutför återköpscykeln.
  • 2% till Favor. För att ytterligare förbättra och marknadsföra OLYMPUS-token tillämpar projektet en avgift på 2% som kommer att investeras i projektets utveckling.
  • Hades Tribute. Efter varje återköp fördubblas transaktionsavgifterna för försäljning i 30 minuter. Avgiften minskar automatiskt varje minut tills den når ordinarie priser.

Projektets framtida planer

Olympus nådde redan flera milstolpar, inklusive en CoinMarketCap-lista, en förhandsnotering på CoinGecko och ett antal 6000 innehavare av token.

Men det finns så mycket mer att uppnå.

I slutet av juli syftar projektet till att fördubbla antalet innehavare och nå ett marknadsvärde på 25 miljoner USD. Dessutom arbetar utvecklingsgruppen också för att släppa en instrumentpanel som hjälper användare att snabbt kontrollera sina BUSD-intäkter och spåra sina transaktioner.

Sist men inte minst planerar teamet bakom Olympus också att släppa Locker of Ananke, som kommer att fungera som ett sätt för projekt att låsa sin likviditet snabbt och öppet.

Sedan, i augusti, släpper Olympus Wheel of Kronos, som gör det möjligt för projekt att västra tokens, låsa dem automatiskt och kasta dem gradvis över en viss tidsperiod.

Detta tillsammans med listorna som de har planerat för centrala börser kommer att hjälpa token snabbt att nå sina mål för augusti – 50 000 tokeninnehavare och ett marknadsvärde på 50 000 000 USD.

Instrumentpanelen för Olympus-innehavare för att övervaka tokens prestanda.

Olympus utvecklare arbetar också med att släppa en Pantheon of NFTs, vilket ytterligare kommer att öka projektets popularitet.

För att läsa mer om Olympus och hålla dig uppdaterad om projektets utveckling, följ dem på deras officiella kommunikationskanaler.

Hemsida: https://olympustoken.io/
Telegram: https://t.me/OlympusOfficial
Twitter: https://twitter.com/olympus_token

Source link