Möt CaramelSwap – en innovativ Crypto Yield Farm

Av | juli 9, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

CaramelSwap

Med krypto som flyger högt i år är det ingen överraskning att det finns så många nya decentraliserade gårdar. När allt kommer omkring kan crypto nu ersätta traditionella banktjänster enkelt och ge användarna större autonomi.
Många av dessa plattformar är emellertid utsatta för inflation, vilket gör kryptodomänen för riskabel för nya användare. Det är därför vi är så glada att prata om CaramelSwap, som löser problemet en gång för alla.

Vad är CaramelSwap?

CaramelSwap är en innovativ ny kryptoavkastningsgård vars utveckling har det enda syftet att förse människor med en prisvärd och hållbar decentraliserad tjänst.

Avkastningsgården körs på Binance Smart Chain, och den fungerar tillsammans med Caramel Token – vilket är deflatoriskt. Det betyder att det för närvarande inte finns något hårt tak, vilket resulterar i större räntevinster.

Hur löser CaramelSwap kryptoinflationsproblemen?

Anledningen till att så många kryptovalutor är inflationsbenägna är att utvecklingsteamen ofta tillgriper ICO: er och säljer tokens till ett lägre pris innan de noteras på börser.

Det slutar i högre efterfrågan, och förr eller senare kommer det att finnas för många tokens som släpps av det totala utbudet. Därför kommer tokens värde att minska.

CaramelSwap lanserade emellertid sin token utan förförsäljning, vilket var rättvist mot kryptoentusiasterna. Och det är bara början.

Plattformen har två andra funktioner som gör att allt går smidigt:

 • Mel-kravet – som säkerställer en gradvis marknadsinträngning;
 • Burning-mekanismen – som bevarar symbolens individuella värde.

I grund och botten finns det två brännande metoder som används på plattformen: återköp och överföringsskatt. När du sätter dina mynt tillkommer en insättningsavgift på 5%, varav 80% kommer att resultera i karamellbränning. Och när du gör en överföring kommer du att ha en skatt på 2% i varje transaktion.

Hur skiljer sig CaramelSwap från andra kryptoprojekt?

Det som gör att CaramelSwap sticker ut är Mel-kravet, som stoppar gruvbassängernas exploatering.

För att gå med i en gruvpool på CaramelSwap måste du ha ett visst antal MEL-tokens – det går inte att spendera. Om du inte uppfyller kravet kan du inte få önskad april. Det säkerställer att de nya tokens gradvis tränger in på marknaden.

Kommande funktioner

CaramelSwap slutar inte bara vid gruvpooler och kryptoöverföringar. Färdplanen täcker andra funktioner som är redo att tillgodose människors behov.

Hittills genomfördes det Skördelåsning funktion som låser skörden under en viss tid, varje gång användaren satsar eller skördar.

Områdena kan variera, från 2 timmar till 4 timmar eller mer. När tiden har gått kan alla odlade tokens skickas till användarplånboken. Detta ökar plattformens säkerhet och hjälper också till att kontrollera inflationen.

Förutom det vill de också aktivera funktioner som:

 • NFT-integrationen
  NFT: erna finns i form av kort som ger användare olika fördelar direkt på plattformen. Om du till exempel har 50 kort kan du byta dem mot Freedom Card – vilket gör att du kan bryta i vilken pool som helst utan att betala avgifter.
 • Hänvisningsprogrammet
  Denna funktion kommer att belöna dig för varje vän som ansluter sig till plattformen genom din inbjudan. De som bjuder in framåt får 1% av sina kompisers belöningar
 • Chiliz-poolen
  Detta kommer att bli en ny avkastningsjordbrukspool skapad för fotbollsfans över hela världen, som vill få MEL medan de investerar med sina favoritlags tokens.

Lägg till det egna utbytet och till och med en bro från Binance-nätverket till deras.

Redo att starta ditt kryptoäventyr?

Nivå upp ditt spel och få ut det mesta av avkastningsodling! För mer information, ta en titt på vitboken och glöm inte att följa dem på sociala medier:

Hemsida: https: //caramelswap.fiance/
GitHub: https://github.com/CaramelSwapFinance
Medium: https://caramelswap-finance.medium.com/
Twitter: https://twitter.com/caramel_finance
Coin Market Cap: https://coinmarketcap.com/currency/caramel-swap/
Telegram Global: https://t.me/CaramelFinance
Telegram Português: https://t.me/CaramelFinanceBr
Telegrammeddelanden: https://t.me/CaramelFinance_Ann
Instagram: https://www.instagram.com/caramel.swap/
Reddit: https://www.reddit.com/r/Caramelswap/
Linktree: https://linktr.ee/caramelswap
DappRadar: https://dappradar.com/binance-smart-chain/defi/caramelswap

Source link