Möt AlloHash – Den första kryptovalutaplattformen offline

Av | april 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

AlloHash

Kryptovalutaindustrin har funnits i över tio år, och medan mycket har förändrats sedan Bitcoin släpptes första gången var en sak alltid densamma – allt hände online.

Men nu är det på väg att förändras.

AlloHash introducerar nu den första kryptovalutaplattformen offline, där användare kan handla utan behov av en internetanslutning.

Återuppfinna kryptovalutahandel

Handel med kryptovaluta har varit känd för att ha vissa problem, särskilt när det gäller transaktionshastighet. Bekräftelser från blockchain kan ta lång tid, och deras varaktighet kan ibland öka på grund av trängsel i nätverket.

AlloHash syftar till att åtgärda problemet genom att flytta hela handelsprocessen offline, med Call IVR SYSTEM eller SMS-programmeringsalternativ.

Genom detta system behöver alla handlare göra för att slutföra en transaktion för att ringa eller skicka ett SMS. Detta eliminerar trängselnätet i nätverket, ökar transaktionshastigheter och till och med minskar kostnaderna för internetanslutning.

AlloHash kräver inga personliga eller kontouppgifter, eftersom handlare bara får ett lösenord som de behöver för att bekräfta. Så här ser en typisk transaktion ut genom AlloHash-nätverket:

  1. Michael vill skicka 0,5 BTC till sin vän, Robert.
  2. Han ringer AlloHash-linjen, där han är ansluten till IVR-SYSTEMET.
  3. Han använder sitt lösenord för autentisering och skriver sedan in Roberts nummer och BTC-kvantiteten.
  4. IVR SYSTEM behandlar begäran och utför transaktionen.
  5. Robert får sedan ett telefonsamtal som meddelar honom om transaktionen.

Och om Michael vill utföra transaktionen via SMS är processen ännu enklare. Allt han behöver göra är att skicka en text med “Skicka 0,5 BTC * telefonnummer * PIN GOOGLE2FA”, och omedelbart transaktionen är klar kommer Robert att meddelas om transaktionen när den är genomförd.

Hela processen kommer att ske via AlloHashs plattform, där användare kommer att kunna registrera sig och hantera sina kryptotillgångar, visa, spåra och analysera sina transaktioner eller sälja digitala produkter eller tjänster.

Varför AlloHash

Efter att ha utfört omfattande undersökningar, analyserat marknaden och kartlagt användarnas smärtpunkter upptäckte AlloHash att de flesta saknade den information och de verktyg de behövde för att kunna handla fritt.

AlloHash-plattformen kommer att ägnas åt både professionella och nya handlare, med ett användarvänligt gränssnitt och fokus på enkelhet och användarvänlighet.

Deras 24/7 kundtjänst kommer att se till att alla operationer fungerar smidigt och att användarna alltid har någon att kontakta om de behöver hjälp.

Genom att avlägsna nödvändigheten av en konstant internetanslutning kommer AlloHash att uppmuntra till bredare antagande av kryptovalutor, särskilt i områden med låg internettjänst. Överföringstiderna reduceras till sekunder och avgifterna minskas kraftigt eller till och med till 0.

Och med mobiltelefoner som är tillgängliga för nästan alla kommer transaktioner att vara möjliga i alla delar av världen, med minimal ansträngning. Eliminering av kostnader och nödvändig infrastruktur gör det också lättare för personer med minsta kunskap inom kryptosektorn att utföra transaktioner med kryptovalutor.

Samtidigt, genom att förvandla en kryptotransaktion till ett enkelt text- / telefonsamtal, är det mer sannolikt att köpmän använder nya betalningsmetoder, vilket ytterligare utökar kryptotillgångarnas användbarhet över hela världen.

Och medan alla transaktioner kan utföras offline, kom ihåg att AlloHash också är tillgängligt online. För närvarande erbjuder beta-plattformen obegränsade samtalsminuter, texter och molnlagring.

Mer om AlloHash

Genom att skapa en effektiv samtals- / SMS-betalningsteknik och länka den till Blockchain använder den den vanligaste artikeln i våra dagliga liv – mobiltelefoner och den viktigaste tekniken för närvarande – blockchain-teknik.

Plattformen designades i slutet av 2017 och teamet bildades i början av 2018. För närvarande är AlloHash i sista utvecklingsfasen.

Offline- och onlineversionen av plånboken kommer att släppas under Q3 / Q4 2021, med företaget som vill ytterligare justera och utveckla plattformen baserat på användarfeedback via ett betatestningsprogram.

Under samma period planerar AlloHash att lista sitt ursprungliga token, ALH, på större kryptovalutabörser.

För att hålla dig uppdaterad med all utveckling av plattformen, liksom med uppdateringar från företaget, se till att följa den över dess officiella kommunikationskanaler:

Hemsida: https://allohash.com/
Twitter: https://twitter.com/allohashcom
Facebook: https://facebook.com/allohash
Telegram: https://t.me/allohash_com
BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5307700

Source link