Missa inte VPN Obegränsat när Crypto Trading. Här är varför …

Av | juni 4, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

VPN obegränsat

Kryptovaluta är ganska flyktig och varje ny dag visar oss mynt som slår nya toppar och bottnar. Den flyktiga faktorn lockar fler och fler handlare mot att tjäna pengar på dessa prisfluktuationer.

Handel med kryptovaluta sker via online-utbyten som inte alltid är säkra. Du anger dina personliga och ekonomiska uppgifter, som tredje part kan spåra med skadliga avsikter.

Ett enkelt verktyg som en VPN är den perfekta lösningen på detta problem. Varje kryptovalutahandlare bör använda en VPN-applikation redan innan de börjar handla på någon plattform.

Varför behöver du en VPN för handel med kryptovaluta?

När du handlar med kryptovaluta kan du inte kompromissa med en VPN. Här är varför:

Krypterad säkerhet:

VPN krypterar all din privata data så att hackare inte kan attackera den. Det finns många utbyten där ute som saknar korrekta säkerhetsprotokoll, vilket gör VPN ännu viktigare. Faktum är att premium VPN-tjänster som VPN obegränsat använda samma krypteringsprotokoll som militären använder för att kryptera sin kommunikation.

När allt kommer omkring är kryptovaluta oreglerad, så det finns inga skyddsåtgärder efter att du har hackats. Det bästa sättet att skydda dig själv är att använda en förebyggande åtgärd som en VPN.

Skydda privata data:

När du handlar på en börs, kom ihåg att du anger dina personliga och finansiella uppgifter (t.ex. kreditkortsinformation). Med en VPN kan du ange alla dina uppgifter på ett säkert sätt, med vetskap om att ingen kan spåra dig.

Undvik platsbegränsningar:

Vissa utbyten är endast tillgängliga på utvalda platser och länder och är begränsade till personer utanför dessa platser. Samtidigt har vissa länder förbjudit handel med kryptovaluta. En VPN kringgår alla dessa platsbegränsningar.

Med en VPN kan du ansluta till ett utbyte mellan alla länder i världen direkt från ditt hem, eftersom en VPN kan ge dig en virtuell IP-adress. Dessutom kan du handla med krypto även om det är begränsat i ditt land.

Hur väljer man det bästa VPN för handel med krypto?

När du undrar vilken VPN som är bäst för kryptohandel bör du fokusera på följande faktorer för att fatta ett beslut:

Inga aktivitetsloggar:

Det låter kanske förvånande, men vissa VPN-tjänster kan logga din internetaktivitet och sälja den till reklamföretag. Därför bör du se till att det VPN du använder har en strikt policy för ‘noll loggar’. Det betyder att VPN inte ska hålla koll på din online-aktivitet.

Människor gillar att vara anonyma, och detta är en av de främsta anledningarna till att använda en VPN. Visste du att du kan till och med köp ett abonnemang på VPN Unlimited med en kryptovaluta-betalning? Det finns inget i världen som ger dig större anonymitet.

Kundsupport:

Oavsett hur bra en app eller tjänst fungerar, kommer det alltid att finnas klagomål och användarfrågor. Därför bör en bra VPN alltid ge utmärkt och snabb kundsupport till sina användare.

Globalt servernätverk:

Bra VPN-tjänster har sina servrar i många länder. Därför, när du använder den VPN, kan du välja från en bred lista över länder för din virtuella IP-adress. Detta gör att du kan komma åt den lokala webbplatsen och tjänsterna i det landet.

Sedan finns det VPN som inte är lika utspridda när det gäller serverplats. Om du ser en VPN med endast cirka fem länder är det kanske inte värt att använda!

Kill Switch:

I mindre säkra VPN-nätverk blir VPN oskyddat och okrypterat när VPN stör dina data. Okrypterad data kan använda en VPN meningslös. Det är därför du behöver Kill Switch-funktionen på din VPN.

Kill switch är en användbar funktion som omedelbart pausar din internetanslutning när VPN störs. Det betyder att dina data alltid kommer att skyddas och krypteras när du använder en bra VPN, även när VPN stannar en stund.

DNS-brandvägg:

DNS-brandvägg är en sällsynt funktion som bara de bästa VPN-tjänsterna som VPN Unlimited har. Denna funktion ger en säkerhetsfilt mot skadliga webbplatser som kan injicera virus eller skadlig kod i ditt system.

Krypteringsalgoritm:

En krypteringsalgoritm är en metod genom vilken VPN håller dina data säkra och spårbara. Olika VPN använder olika typer av algoritmer. Till exempel använder VPN Unlimited AES-256-kryptering av militär klass. Vissa VPN-tjänster fungerar fortfarande på RSA-1204, som är årtionden gammal och ganska osäker.

Hur använder jag VPN obegränsat för handel med kryptovalutor?

Att använda VPN Unlimited för handel med krypto är en ganska enkel process. Du behöver bara följa stegen nedan:

Steg 1: Ladda ner

Ladda ner VPN Unlimited-applikationen på den enhet du använder för handel. Den stöder stationära datorer, bärbara datorer, smartphones, webbläsare och till och med strömmande enheter som Roku och Kodi.

Steg 2: Skapa konto

För att använda funktionerna i VPN Unlimited behöver du ett KeepSolid-konto. Om du redan har ett konto kan du logga in med dina uppgifter. Annars kan du registrera dig för ett nytt konto.

Steg 3: Starta din VPN

När du vill använda VPN startar du applikationen och klickar på den stora Start-knappen. Din anslutning krypteras automatiskt.

Slutnot

Att handla kryptovalutor utan VPN öppnar upp en hel ruta med problem som du inte vill komma in i. VPN för kryptohandel är mer än en rekommendation; det är en absolut nödvändighet.

Och det finns ingen anledning att undvika det när du kan få de bästa VPN-tjänsterna där ute till försumbar kostnad. Skynda dig och installera en VPN innan du handlar med kryptovalutor nästa gång.Source link