Metis-protokollet höjer 4 miljoner USD före sin IDO

Av | maj 10, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Metis

Efter att ha säkrat 1 miljon USD i finansiering från ängel-, frö- och privata investeringar har Metis fått ytterligare 4 miljoner USD i en runda som leds av en mängd VC. En omstridd runda leddes i slutändan av Block Dream Fund, DFG, Master Ventures och Parsiq.

Den fullständiga listan över investerare läser som vem som är vem av blockchain VC, men med sådana namn som Autonomy Capital, Genblock Capital, CryptoMeria och Waterdrip Capital. Andra deltagare var Kernel Ventures, AU21, Consensus Lab, M6, 7:00 Foundation, YBB Foundation, Chain Capital, AC Capital, BMW Capital, Oasis Capital, Titan Ventures, Lotus Capital och CDF.

Metis Protocol är ett optimistiskt Rollup-baserat projekt som syftar till att bygga infrastruktur för Web3-ekonomin. Det avser att uppnå detta genom att upprätta decentraliserade autonoma företag (DAC) för att skapa en decentraliserad och pålitlig plattform för spelarbetare.

Defi med låg avgift

Lager 2-protokoll Metis kommer att stödja både avkastningsodling och DEX-handel. Vad som gör Metis unikt är dock att det tänker driva framväxande gig-ekonomier genom dApps som erbjuder billiga och snabba mikropayments. Varje användare på plattformen kommer att ha en NFT som fungerar som en namnetikett som kommer att användas som ett mått på anseende vid dåliga aktörer.

Utvecklare som väljer att bygga dApps och defi-projekt på Metis kommer att belönas med en helt komponerbar miljö inklusive extremt låga avgifter och snabba transaktioner. Andra fördelar är användarvänliga förinställda verktyg som hanterar samarbete och gör det möjligt för utvecklare att njuta av nätverkseffekterna av världens största decentraliserade finansmiljö, utan de brutala kostnader som normalt är förknippade med Ethereum.

Framgångsrikt Alpha Testnet

“Tack vare de medel och resurser som våra investerare tillhandahåller har Metis upplevt en enorm tillväxt de senaste månaderna”, säger Elena Sinelnikova, Metis VD och grundare.

”Vårt Layer 2 Alpha-testnät lanserades nyligen, med skapade 12 632 plånböcker, 6 856 DAC (decentraliserade autonoma företag) och 166 859 transaktioner på kedjan på tre veckor. Vårt första NFT-evenemang för samhällsmyntning blev också en succé, med 12118 plånböcker kopplade till detta evenemang och 2 560 stammar skapade runt om i världen för att uppnå målet att prägla NFT-konstverket, “Återuppbygga Babels torn”.

Med tidiga stödjare som fördubblat sin långsiktiga investering och en framgångsrik Alpha Testnet verkar Metis vara redo att bli en viktig lager 2-lösning för Ethereum. Metis planerar inte bara att vara ryggraden i Web3 utan vill också legitimera sin ram för decentraliserad autonom organisation (DAO). Investeringarna i Metis och dess DAC: er kommer att ge utdelning till arbetare som söker spelningar via deras plattform, liksom tålmodiga investerare och passionerade samhällsmedlemmar.

Metis kommer att samarbeta med PAID Networks IGNITION-startplatta för ett initialt Dex-erbjudande (IDO) den 13 maj. PAID Network fungerar som en startplatta för tokens som vill bli offentliga genom exklusiva erbjudanden. Mer information om IDO kommer att släppas den 10 maj mellan 14:00 UTC tillsammans med ett tillkännagivande av lotterivinnarna.

Med riklig finansiering på plats och en övertecknad IDO hotande, är Metis Protocol grundat för att bli en viktig spelare i lag 2-spelet. Genom att hjälpa sina användare att skapa sina egna decentraliserade företag ovanpå blockchain-infrastrukturen lägger Metis grunden för morgondagens ekonomi.Source link