Mer dominans, mindre gruvdrift, en handfull förordningar och 20 Crypto-skämt

Av | maj 29, 2021


Den här veckan i krypto rapporterades att BTC kunde ha varit i för en ny mishandling eftersom analytiker noterade ett ” seismiskt skifte ” i gruvdrift mitt i den kinesiska ” misshandlingen ”, BTC: s dominans var uppe i en försäljning eftersom fonder köpte doppet och , medan det var en ny debatt över EIP-1559 den här veckan, sa Vitalik Buterin att det, i motsats till Elon Musks idé, finns gränser för blockchain-skalbarhet. Sedan bildade Saylor, Musk och några gruvarbetare Bitcoin Mining Council, som blev kontroversiellt, Poolins vice president sade att nästa stora gruvarbetningsmigration kommer att vara från Kina till resten av världen, två kinesiska gruvaktörer flyttade för att begränsa tillgången från fasta kinesiska IP adresser, och det kommer inte att finnas någon laglig Bitcoin-gruvdrift i Iran under sommaren.

Trezors försäljning gick ‘genom taket’ i år, New York-börsnoterade Globant gjorde en lågmäld BTC-investering värt 500 000 USD, medan PayPal och Robinhood verkar vara redo att följa Revolut med planer på att tillåta kryptouttag till tredjepartsplånböcker. Under tiden lanserade GameStop en webbplats för att marknadsföra en kommande NFT-plattform, Coinbase tillkännagav sin Coinbase Prime för institutionella investerare, spekulativa efterfrågan DeFi-bubblor som snabbt genererade spektakulära avkastningar kan vara ohållbara på lång sikt, och det nya ICP-myntet kom in på topp 10 lista.

Medan SEC: s ordförande vill ‘fylla i luckorna’ för investerarskydd på kryptomarknader, kommer ytterligare detaljer att dyka upp om exakt Kinas nuvarande inställning till krypto- och kryptogruva, Kinas digitala yuan kan begränsas till inhemska användarfall, Naver , Kakao och LG ‘kommer att bjuda på att delta’ i en sydkoreansk CBDC-pilot, tre av Sydkoreas största banker sa att de inte vill arbeta med kryptobörser, och spanska kryptoinvesterare kommer att beskattas på sina ‘utländska’ innehav . Även utvecklingsekonomier och bättre utbildade människor sägs leda krypto-rymdloppet, medan ett ökande antal japanska amatör- och semi-professionella fotbollslag försöker lansera “fan-tokens”.

Och nu, din mycket förtjänade samling krypto skämt.

__________

Hej, CT! Hur är allt?

Mer dominans, mindre gruvdrift, en handfull förordningar och 20 Crypto-skämt 101
Källa: Alex Krüger / Twitter

__

Låt oss se hur veckan gick.

__

Alla har en imaginär vän.

Mer dominans, mindre gruvdrift, en handfull förordningar och 20 Crypto-skämt 102
Källa: Twitter / @ SarathchandraLK

__

Om det är en av de många saker som vi värdesätter här är det känslan av gemenskap!

__

Självklart.

__

Jag tror att vi alla kan stödja gröna ljus.

__

Låt oss se var vi är på tidslinjen:

__

Det skulle vara ett tufft förbud.

__

Be om återbetalning.

Mer dominans, mindre gruvdrift, en handfull förordningar och 20 Crypto-skämt 103
Källa: luxdoge / Twitter

__

Bitcoinmir?

__

Peacemaker Elon, Mover of Markets, Crypto Frälsare.

__

En blick in i framtiden för BTC? Eller av en tatuering ånger?

__

Vikten av hodling.

__

Den första regeln för hodl club: du pratar mycket om hodl club!

__

Inte en lätt tid att komma in, men när du väl har gått igenom det överraskar knappt någonting dig längre.

__

Studsar direkt.

__

Men … jag menar … gjorde du?

__

Var det ett ekonomiskt råd, Soulja Boy? Första regeln för kryptoklubben: lägg alltid till NFA i allt du säger eller skriver!

__

Fortsätt listan.

__

Och för slutet, här är en pedagogisk video om hur du beställer lite kaffe.

Source link