Meme-mynt är bland de sämsta artisterna den här veckan

Av | juni 23, 2021


Meme-mynt är bland de sämsta artisterna den här veckan 101
Källa: iStock / isa_ozdere

Mememynt har sett betydande droppar under den senaste veckan, blivit tusentals från investerarnas plånböcker och till och med tryckt några under deras nyligen uppnådda miljonärstatus.

Klockan 8:10 UTC har meme-tokens ökat med nästan 17% under den senaste dagen och med nästan 30% på en vecka, vilket blir en av de sämst presterande kategorierna under den senaste veckan, enligt CoinGecko-data. De är den sjätte kategorin efter börsvärde med 32,5 miljarder USD, föregås av centraliserade växlingstoken och följt av Polkadot (DOT) ekosystemtoken.

Medan vissa på den här listan med 46 tokens, varav den stora majoriteten är hundtema, gjorde större eller mindre vinster under de senaste 24 timmarna, såg nästan alla betydande, tvåsiffriga förluster under de senaste sju dagarna.

Om vi ​​tittar på de 3 bästa myntmynt, tar första platsen av dogecoin (DOGE), som för närvarande handlas till 0,218 USD, efter att ha ökat nästan 10% på en dag. Det sjönk nästan 32% på en vecka.

Nästa i rad är det relativt nyligen berömda, självutnämnda Dogecoin-mördaren, Shiba Inu (SHIB) -mynt, som handlas till 0,00000682 USD. Det är upp 4% på en dag och ned 24% på en vecka. Jämfört med DOGE, som rankas 7: e efter marknadsvärde med 28,6 miljarder USD, rankas SHIB på 28: e plats med 3,4 miljarder USD.

Och det tredje är MonaCoin (MONA), med ett pris på 1,4 USD, som uppskattat 1% på en dag. Det sjönk 26% på en vecka. Rankat 237: e, är dess börsvärde 115,85 miljoner USD – vilket ytterligare visar de stora skillnaderna mellan marknadsvärdena för de tre första mememynt på listan.

Det relativa grönska som ses idag kompenserade inte förlusterna för investerare under den senaste veckan – och en hel del verkar ha tappat en hel del.

Glauber Contessoto kallad sig själv “den första Dogecoin-miljonären 2021” – beskrivningen på hans Twitter-profil. Han hade enligt uppgift över 1.081 miljoner USD i plånboken för två månader sedan och nästan 1,5 miljoner USD för tre veckor sedan. Det har sjunkit till cirka 835 000 USD, enligt Contessoto, som fortsätter att HODL, skrivning “sluta HODL-skamning!”

Men eftersom han investerade cirka 250 000 USD i myntet per CNBC, är Contessoto fortfarande med på den initiala investeringen. “Om bitcoin och ethereum inte också var det [hit], Jag skulle vara orolig, berättade han för nyhetsbyrån.

Dessutom kan meme-mynt också ses som en port till andra kryptoassets. “Jag har investerat mer i bitcoin och ethereum på grund av dogecoin [gains], “Sade Kayla Kilbride till CNBC Make It.

Och när vi talar om DOGE kändes den uppfattade tystnaden hos en person som fortsatte att twittra om det, med tweets som potentiellt påverkade myntets pris, i Cryptoverse – och TeslaElon Musk kallades ut för det. Medan det verkar som om han inte kommenterade DOGE: s prisrörelse, gjorde han Dogecoin-utvecklaren Ross Nicolls tweet om avgiftsreduktionskoden, med Musk kallelse det “en viktig förbättring.”

“Dogecoin har minskat med 75% sedan rekordhöga maj i maj och förvånansvärt ber investerare Elon Musk att ingripa. Doge dumpade till 0,16 USD <...> och är nära att tappa sin plats i de tio största digitala tillgångarna efter marknadsvärde men för en gångs skull förblir Musk tyst, “Alexandra Clark, säljhandlare på den brittiska baserade digitala mäklaren GlobalBlock, sa i en e-postkommentar.
_____
Läs mer:
– Ethereum, Litecoin, DOGE Miners kör färre riggar mitt i Bitcoin Hashrate Drop
– Sentiment mot Elon Musk på Twitter Rose i maj Post-Bitcoin-kritik

– FinTok & ‘Finfluencers’ är på väg upp: 3 tips för att bedöma deras råd
– Goldman Executive slutar efter att ha gjort ‘Millions’ Off Dogecoin

– ‘DOGE Killer’ Shiba Inu täpper Ethereum medan muskelen lyfter Dogecoin igen
– Vem släppte DOGE-klonerna? Dogecoin Knockoffs dominerar DEX-handel

Source link