Meddelande om Global Chia Hackathon

Av | juli 12, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Global Chia Hackathon

Vi skulle vilja meddela om förseningen av Global Chia Hackathon, som hålls av Sirius Labs och Chia Network. Ett nytt datum kommer att tillkännages senare (Hackathon var ursprungligen planerad att starta den 18 juli.)

Detta är en begäran från Chia Network Inc, för att få mer tid att förbereda sitt träningsmaterial ordentligt för Chialisp Training Camp.

Gene Hoffman, COO för Chia Network: “Chia-teamet har precis avslutat tre stora sprints för att starta blockchain, möjliggöra transaktioner och leverera Chialisp och distribuera vårt nya poolprotokoll.” ”Vi vill se till att denna Hacka-thon är en framgång för alla, särskilt deltagarna, så vi har bett Sir-ius Labs att flytta schemat några veckor till så att vi kan få bättre Chialisp-verktyg och utbildningsmaterial redo för deltagarna.”

Förinlämning för Hackathon är dock öppen för ansökan. (Demo: bilder / vitbok / video).

Låt oss nu titta på den allra första Global Hackathon för Chia Network

Om du kan koda är detta exakt för dig!

Global Chia Hackathon lanseras av Sirius Labs, i partnerskap med Chia Network.
Detta evenemang syftar till att locka starka tekniska team eller utvecklare för att se vad som kan byggas på Chia Network. Sirius Labs erbjuder 500 000 USD som prispott. Ett slutpris på upp till 100.000 USD kommer att delas ut till vinnarna och till och med fröfinansiering från 500.000 USD till 1.000.000 USD. De första 100 lag som framgångsrikt skickar in projektet kommer också att få en NFT i begränsad upplaga!

4 steg:

 1. Pre-Submission är öppet nu på vår webbplats SRS.vc, för programmerare, utvecklare och team att ladda upp demo av Chia-relaterade projekt.
 2. Officiellt inlämnande: Det exakta datumet för inlämning kommer att omfattas av Chia Network’s schema, som kommer att släppas på vår webbplats och sociala medier. Github-förvarslänk måste tillhandahållas för officiell inlämning.
 3. Följ vår twitter för att bli mest uppdaterad. Utvecklare kan också kommunicera och hitta lagkamrater i vår reddit- och splittringsgrupp.
 4. Chialisp Training Camp: Träningskurs om Chialisp-språk kommer att hållas i början av Hackathon för att ge instruktioner om hur man utvecklas med Chialisp, vilket ökar chansen att sticka ut i hackathon. Lärarna inkluderar tekniska experter från Chia Network: Matthew Hauff 、 Matt Howard 、 Adam Kelly 、 Richard Kiss och Chialisp-expert: Waylon Wu.
 5. Sista omgången: Finalisterna kommer att behöva presentera sina slutprodukter för en jury. Välkända utvecklare, kapitalföretag och media kommer också att delta i denna workshop, som omfattar en serie händelser inklusive en online live stream, AMA, möten etc.

Skapa och bygga_

Sedan dess officiella lansering får Chia ständigt internationellt erkännande. Mängden gruvutrustning över nätverket har nått en ideal nivå. Antalet globala jordbrukare beräknas uppgå till 50 000 till 100 000, vilket räcker för att etablera ett stort antal POC-baserade molntjänster. Med infrastrukturen som växer snabbt ska expansionen av Chia-ekosystemet prioriteras.

Chia är baserad på en proof-of-space-time konsensusalgoritm. PoST använder Verifiable Delay Function, som kan göra nätverket väl motståndskraftigt mot externa attacker, och PoST möjliggör lägre gasavgifter och snabbare transaktioner i Chia-nätverket. Som det gröna Bitcoin (BTC) -alternativet är Chia lämplig för utveckling av decentraliserade applikationer.

Chia befinner sig för närvarande i ett mycket tidigt skede med få ekosystemprojekt. Temat för Hacka-thon är Create and Build_, och har ett specifikt fokus, som kan inkludera Better Layer2, Storage, DeFi och NFT, etc.

Höjdpunkter :

Interaktiv:

 • Chialisp-utbildning Live Streaming
 • Chialisp instruktionsvideo
 • Chialisp inlärningsdokument

Internationell

 • Globalt evenemang
 • Onlineverkstad (10 minuter)
 • Live Q & A-session

Utmanande

 • Nytt programmeringsspråk-Chialisp-baserat
 • Fixa Blockchain smärtpunkter

Givande

 • Storpris erbjuds
 • Begränsad upplaga NFT
 • Inkubationsmöjligheter
 • Möt med investeringskapital

Deltagande:

Gå till SRS.vc och skicka in dina projekt i förväg. Officiellt inlämnande kommer att vara öppet den Devpost och Dorahacks när vi gör Chialisp Training Camp redo.

Om du har skickat in ditt projekt på SRS.vc skickas ett bekräftelsemeddelande inom tre arbetsdagar.

kriterier

Bedömningskriterier

Gäster på Honor & Mentors :

mentorer

Relaterade nyheter :
Sirius Labs lanserar Chia Hackathon, i samarbete med Chia Network!

Mer om Hackathon:
Hemsida: SRS.vc
Twitter: www.twitter.com/SiriusLabs_vc
Disharmoni: www.discord.gg/6aa3BBmxVc
Reddit: www.reddit.com/r/SiriusHacks
GitHub: www.github.com/SiriusHacks
Facebook: www.facebook.com/srs.vc

Source link